KOJI HOROSKOPSKI ZNAK ĆE ZARADITI NAJVIŠE NOVCA DO KRAJA 2019: šanse za posao i finansijski problemi

Vodoliju očekuju finansijski problemi, a Lav će prosperirati tokom 2019! Otkrijte šta vašem znaku predviđa finansijski horoskop za ovu godinu!

KOJI HOROSKOPSKI ZNAK ĆE ZARADITI NAJVIŠE NOVCA DO KRAJA 2019: šanse za posao i finansijski problemi Foto: Profimedia

Ovan

Karijera: Ove godine imaćete puno promena i jedna važna promena može se ostvariti upravo na polju karijere. Ako ne volite svoj posao, tada je 2019. godina prema astrolozima ta koja donosi važne promene. Nakon svega, ima li uopšte smisla raditi posao koji ne volite? Zašto se miriti sa situacijom ako možete raditi na ostvarenju svojih snova i raditi posao u kojem uživate?

Novac: Pre nego što se odlučite za bilo koju promenu, pobrinite se da je vaša finansijska situacija uredna. Ne možete dati otkaz i tada shvatiti da nemate dovoljno novca da izađete na kraj s krajem. Rešite se nepotrebnih stvari i štedite novac. To vam može osloboditi dodatno vreme za potragu za poslom. Uz novi posao ova godina biće puno bolja od prethodne.

Bik

Karijera: Okolnosti vezane za vašu karijeru i posao mogu se zakomplikovati tokom 2019. godine. Katkada ćete imati osećaj da ste vi u pravu a nadređene osobe greše. Ako ne želite da stvorite problem, morate naći način da to kažete nadređenima, ali da ih na neki način ne uvredite. Uopšteno, tokom 2019. godine moraćete da poradite na poslovnim odnosima i na komunikaciji, posebno ako želite da napredujete i budete uspešni. Nađite način da se bolje prikažete.

Novac: Postavite sebi ciljeve. Savetujemo da više ulažete u sigurnost nego u sitnice i nepotrebne stvari. Razmišljajte dugoročno i pokušajte da uštedite.

Blizanci

Karijera: Tokom 2019. godine vaša finansijska situacija biće stabilna. Posao ćete obavljati s manje stresa. Imaćete više snage i moći ćete da se koncentrišete na stvari koje volite. Na poslu neće biti većih promena i lakše ćete se nositi sa svakodnevnim izazovima. Možete da poradite na onim stvarima koje vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri tokom dužeg vremena.

Novac: Tokom 2019. godine budite oprezni s finansijama. Sve finansijske odluke donesite nakon dobrog promišljanja. Razradićete strategiju upravljanja novcem i ulagaćete samo tamo gde ste sigurni da ćete biti na dobitku. U 2019. godini vaša finansijska situacija će biti stabilna.

koji-horoskopski-znak-ce-zaraditi-najvise-novca-do-kraja-2019-sanse-za-posao-i-zaradu-ocekuju-lavove-a-vodolije-finansijski-problemi_005

Rak

Karijera: Činiće vam se da je posao i karijera vaš život. Stvari će se odvijati brzo, posebno početkom godine. Na sreću, puni ste energije i uspešno ćete se nositi sa svim promenama. Iskoristite tu energiju kako biste poradili na svojim projektima. U periodima kada je Merkur retrogradan trebalo bi pripaziti na odnose s nadređenima.

Novac: 2019. godina donosi mogućnosti za dobre investicije. Pošto ćete imati više energije, moći ćete i više da radite a to znači i više da zaradite. Ipak, nemojte zanemariti privatan život zbog većeg sticanja novca. Osim toga, to vam može stvoriti previše stresa.

Lav

Karijera: 2019. godina donosi i deblji novčanik. Nove poslovne prilike su pred vama. Iskoristite ih! Izgledno je da ćete imati puno posla i materijala za razmatranje. Iako to može biti dosta stresno u određenim periodima, ipak će se isplatiti dugoročno. S druge strane, ne isplati se sve vreme posvetiti poslu i treba naći ravnotežu. Poradite na odnosu prema nadređenoj osobi. Ako vam je nadređena osoba naklonjena, možda ćete dobiti unapređenje.

Novac: Imaćete prilika za povećanje zarade tokom 2019. godine. Možda će se jedna vaša stara investicija isplatiti ili možda dobijete na lotou!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt