HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR U MARTU 2019: ovih 6 znakova treba da prežive 3 nedelje krize

Pripremite se! Planeta komunikacije Merkur ulazi u retrogradni hod u Ribama - bombe istine i propusti tehnologije su na horizontu!

HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR U MARTU 2019: ovih 6 znakova treba da prežive 3 nedelje krize Foto: Shutterstock

Pažnja, stiže nam retrogradni Merkur! Pogledajmo kakve će uticaje doneti od 5. do 28. marta 2019. godine – prema astrološkim predviđanjima, postoji šest znakova Zodijaka koji će to najviše osetiti!

Pripremite se! Planeta komunikacije Merkur ulazi u retrogradni hod u Ribama - bombe istine i propusti tehnologije su na horizontu!

Zaista je vredno razmisliti o tome kako vam mogu doneti sreću tako izdaleka. 

Evo kojih 6 horoskopskih znakova će najviše osetiti uticaj retrogradnog Merkura!

Blizanci

Dragi Blizanci, vredi vas podsetiti da je Merkur vaša vladajuća planeta. Za vas, uticaj će se videti u vašoj komunikaciji. Dok Blizance smatraju majstorima komunikacije, ovog puta će vaše sposobnosti biti ometene neko vreme. Dok govorite, dešavaće vam se da zaboravljate stvari, osećate kao da vam se jezik zapliće. Nema druge - pokušajte da govorite što jasnije kako biste smanjili posledice koje se mogu dogoditi tokom retrogradnog Merkura.

Rak

Iako se veruje da su Rakovi tihi posmatrači, ovo retrogradno razdoblje ne dopušta više da ćutite. Uticaj Merkura vas može učiniti emocionalnim i temperamentnim, to je ono što se može predvideti. Mogu vas iznervirati sasvim beznačajna pitanja bez ikakvog razloga. Savetujemo vam da skupite strpljenje pre nego što progovorite.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt