HOROSKOP ZA ISCELJENJE STARIH RANA: šta morate naučiti u narednih 8 godina (ASTEROID KIRON U ZNAKU OVNA)

Kiron je u jednom od svojih najvažnijih tranzita - u znaku Ovna - evo kako da najbolje iskoristite ovaj tranzit.

HOROSKOP ZA ISCELJENJE STARIH RANA: šta morate naučiti u narednih 8 godina (ASTEROID KIRON U ZNAKU OVNA) Foto: Profimedia

Zamislite kako bi vaš život izgledao kada biste shvaili sve tvoje najdublje, skrivene težnje, tajne i emotivne rane? Kiron će se dugo zadržati u znaku Ovna i pomaže da pronađemo u sebi skrivene potencijale, darove Unverzuma i ispravimo greške - vreme je za ostvarenje najvećih ličnih mogućnosti, piše Lovesensa.

Kiron je u znak Ovna ušao 18. februara 2019. godine, a izlazi iz Ovna 14. aprila 2027. godine. Ovo je jedan od najvažnijih tranzita Kirona, jer će se dugo zadržati u prvom znaku Zodijaka, čak 8 godina.

Znak Ovna simbol je naše ličnosti, naših sposobnosti i skrivenih talenata. Ovaj znak jasno kaže - Ja sam, Ja postojim. Kiron (ili Hiron) u Ovnu nas tokom 8 godina uči kako da bolje razumemo sebe, prepustimo se lakše promenama i shvatimo svoju životnu svrhu.

Prema grčkoj mitologiji Hiron je sin Saturna i nimfe Filire, a rođen je kao kentaur (pola čovek, pola konj). Roditelji su ga zbog izgleda napustili još u ranom detinstvu i to je bila Hironova prva i najveća rana na duši.

Kasnije ga je usvojio Apolon i naučio ga muzici, arhtekturi, medicini i mnogim plemenitim veštinama. Međutim, čak iako je bio vičan u medicini, Hiron nikada nije uspeo da sebe izleči i promeni. Iako je bio besmrtan, Hiron je žrtvovao svoj život kako bi spasao okovanog Prometeja. Nakon smrti, Kiron je na nebu predstavljen kao kentaur, sastavljen od najsjajnijih zvezda.

Kiron je simbol patnje, bola i rana koje nisu zarasle, a njegov ulazak u znak Ovna pomaže da pronađete skrivene rane u svojoj duši i napokon ih zalečite. To znači da ćete u narednom periodu iz vaše patnje i bola izvući najlepši dar Univerzuma, postaćete jači i spremni da ostvarite sve što ste želeli. Shvatićete da je prošlost daleko iza vas i da vas više nijedna emotivna rana ne peče.

Očekuje vas period spiritualne transformacije u kojem ćete shvatati kako da jačate i negujete svoje emotivno i duševno stanje radosti i sreće.

Ovaj period isceljenja rana osnažiće vas, ali je važno da postanete svesni ličnih mogućnosti i kvaliteta. Svakog dana budite ponosni na sebe, zahvalite se svom telu na energiji, srcu na divnim emocijama i duši na čistoti.

Budite iskreni prema sebi, ali ne kritični. Postanite dobronamerni prema svm biću. Zbližite se sa sobom, zagrlite sebe i pođite putem isceljenja.

Ako u ovom periodu naučite kako sebi da postanete najbolji prijatelj, očekuje vas blistava budućnost o kakvoj niste mogli ni da sanjate.

Izvor: Lovesensa
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt