HOROSKOP ZA ASPEKT SUNCE SEKSTIL JUPITER: ovo je faza rasta i bogatstva, evo šta će doneti vama

Horoskop za period boravka Jupitera u znaku Strelca sve nas upućuje na rast, a on se može ostvariti na različite načine!

HOROSKOP ZA ASPEKT SUNCE SEKSTIL JUPITER: ovo je faza rasta i bogatstva, evo šta će doneti vama Foto: Shutterstock

Horoskop svake osobe otkriva kako se najbolje mogu iskoristiti povoljni aspekti i tranziti!

Poput Meseca, sve planete imaju geometrijsku vezu sa Suncem.

Angularni odnos Sunca i neke planete određuje njenu svetlost i vidljivost, posmatrano sa Zemlje. I baš poput Meseca, sve planete imaju "mladu" i "punu" fazu, kao i faze između (četvrti). Manifestacija neke planete u našim životima neće zavisiti samo od položaja planete u znaku, već i od njenog geometrijskog položaja u odnosu na Sunce, kao referentnu tačku.

Planeta o kojoj se najviše priča ovih dana i od koje se najviše "očekuje" je Jupiter, koji je nakon 12 godina ponovo u svom sedištu – znaku Strelca. Ali, neće Jupiter svima doneti isto i svakako ne u istom vremenskom intervalu.

Pogledajte kakav ugao zaklapaju Sunce i Jupiter u vašoj natalnoj karti. Tek kada isto ugaono rastojanje dosegnu i u tranzitu, možete očekivati maksimalnu materijalizaciju Jupiterove simbolike. Recimo, ako u svom horoskopu imate opoziciju Sunca i Jupitera, manifestaciju Jupitera u Strelcu možete očekivati tek kada Jupiter i Sunce naprave opoziciju u tranzitu (jun 2019).

Ako govorimo o tranzitima i globalnom planu, dok je Sunce u znaku Vodolije, zaklapa sekstil – ugao od 60*, sa Jupiterom u Strelcu (egzaktan aspekt 7/8. feb 2019). I baš kao što nakon mladog Meseca prve rezultate i uspehe vidimo u fazi rasta, tako i Jupiter, nakon konjunkcije sa Suncem u novembru, tek sad počinje da otkriva i manifestuje svoje potencijale.

Sa Jupiterom u rastu, pravo je vreme i za naš duhovni rast, tj. pojačana je potreba za usvajanjem novih učenja, veština i znanja. Još jedna reč koja se često vezuje uz Jupitera je "bogatstvo". Ali, bogatstvo može biti i materijalno i duhovno. Nekome će Jupiter uvećati kapital, a nekome će, na primer, doneti beskrajna putovanja i upoznavanje novih kultura – sve u skladu sa natalnim horoskopom.

Astrolog: Miloš Tomić
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt