MESEČNI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: 1 znak horoskopa mora da se odbrani od toksičnog okruženja

Mesečni horoskop za februar 2019. godine otkriva kad je pun Mesec i kad je idealno vreme da prekinemo s lošim navikama!

MESEČNI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: 1 znak horoskopa mora da se odbrani od toksičnog okruženja Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za februar otkriva kakva nas energija očekuje i da li ćemo imati neke tegobe ili ćemo steći nove zdrave navike! U februaru se pojavljuje i magija punog Meseca koja će mnogim znakovima promeniti put sudbine. Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak...

OVAN

Ovog meseca bićete odličnog zdravlja! Sunce je u Vodoliji i pravi pozitivan sekstil koji vam donosi vitalnost. Mars je i dalje u Ovnu i osećaćete jaku energiju. Bićete dobrog imuniteta i aktivni. Samo treba da se pobrinete da imate dovoljno vremena za odmor i opuštanje, a višak energije mudro rasporedite, kako ne bi došlo do frustracija, mrzovolje i stresa. Najgore što možete je da preterati sa naporima i aktivnostima. Iskoristite pun Mesec 19. februara i prekinite sa lošim navikama. Reorganizujte svoj posao i stil života. Krenite na fitness ili slično. Ukoliko postoje određeni zdravstveni problemi, može doći do pogoršanja. Potražite savet stručnjaka.

Savet: Imaćete višak energije, nađite najbolji način da tu energiju iskoristite. U ljubavi i prijateljstvu moraćete se dokazati! Nemojte odgovarati na provokacije, posledice mogu biti strašne!

BIK

Tokom februara 2019. godine bićete dobrog zdravlja, vitalni i energični. Do 14. februara angažujete se više na poslu, zbog velike želje da napredujete i da se istaknete. Mars tada ulazi u Bika i donosi vam potrebnu energiju da ostvarite svoje ciljeve. Ipak, čuvajte se, jer su moguće manje poteškoće. Ako ne budete pazili na svoje zdravlje i reagovali na vreme, situacija se može zakomplikovati i dovesti do većih poteškoća. Ako postoje određeni zdravstveni problemi, tražite savet stručnjaka.

Savet: Nemojte dopustiti egu da upravlja vama! Imate važnijeg posla koji morate obaviti. A to možete jedino ako ste opušteni i ako vašu pažnju ne odvlače ljutnja ili drugi problemi. Nemojte se izolovati! Uključite se u grupne projekte.

BLIZANCI

Sve do 23. februara 2019. godine vaše zdravlje biće dobro. Samopouzdani ste, optimistični i željni akcije. Kasnije su moguće manje zdravstvene poteškoće. Mars može stvoriti probleme nakon 14. februara, jer tada aktivira vašu 12. kuću. Mogli biste da prolazite kroz period frustracija, nemira, stresa, čak bi mogli razrađivati planove osvete koji će vam pojesti energiju. Trebaće vam više odmora, više sna, pa ako je potrebno, tražite pomoć stručnih osoba, napravite analize.

Savet: Zvezde vas neće poštedjeti i stalno ćete imati unutrašnje borbe, malo toplo, malo hladno i preispitivaćete se. To sa sobom donosi napredak i veću mudrost. Nemojte zanemariti porodicu!

RAK

Tokom februara 2019. godine očekujte dobro zdravlje, ali ipak vodite računa o ishrani i zdravom načinu života. U drugoj polovini februara brže ćete se umarati, ali bićete zadovoljni zato što će vaš trud doneti dobre rezultate. Moći ćete sebi da priuštite odmor i posvetiti se voljenoj osobi u čijem društvu ćete uživati. Oko 22. februara pripazite više, jer bi se mogli prehladiti ili može doći do zbrke oko dijagnoze. Budite strpljivi i ne sumnjajte u pronalazak rešenja.

Savet: Osećaćete pritisak u prvoj polovini nedelje, ali tokom meseca sve će se posložiti. Potrudite se saslušati druge, ako želite da drugi saslušaju vas!

LAV

Tokom februara 2019. godine moguće su manje zdravstvene poteškoće, ali već oko 19. februara stanje se popravlja. Ovo je dobar period za izbacivanje svega nepotrebnog iz svog života. Mogli biste se odreći, na primer, pušenja, nekih drugih loših navika i slično. Udaljite ljude koji vas iscrpljuju iz svog života, kao i one koji imaju loš uticaj.

Savet: Tražite rešenja za otplatu dugova, nemojte stvarati nove dugove!

DEVICA

Zdravstveno stanje ovog meseca moglo bi biti osetljivo. Trebaće vam dovoljno odmora i trebali biste da pojačate imunitet. U svemu budite umereni. Ako zanemarite svoje zdravlje, može doći do komplikacija i razvoja bolesti. Ipak, više će se raditi o vašim strahovima, nego stvarnim problemima. Mlad Mesec 4. februara 2019. godine donosi sjajnu priliku da promenite način života. Odvojite vrijeme za vežbu i rituale koji vam pomažu da ostanete uravnoteženi.

Savet: Odvojite vreme za sebe (za svoje potrebe i želje) nakon punog Meseca, 19. februara 2019. godine. Ponovo odredite prioritete.

MESEČNI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: 1 znak horoskopa mora da se odbrani od toksičnog okruženja

VAGA

Ovog meseca zasita ćete biti zabrinuti oko svog zdravstvenog stanja, ali nemojte preterati sa brigama i tretmanima. Do 19. februara 2019. godine bićete dobrog zdravlja. Nakon tog perioda budite oprezniji, jer su moguće poteškoće, stariji problemi mogu se pogoršati, može doći do upalnih procesa i kriza, ali zvezde su na vašoj strani. Savetujemo da ne donosite nove odluke i ne pokrećite veće promene. Budite umereni.

Savet: Nemojte dopustiti da se nestabilna situacija u vezi, kakva god ona bila, pretvori u sukob.

ŠKORPIJA

Tokom februara 2019. godine vaše zdravlje neće biti sjajno i nećete imati puno energije. U drugom delu meseca situacija se popravlja. Mlad Mesec 4. februara idealno je vreme za poniranje u unutrašnji svet, svet vaših potreba, osećaja i želja. Treba vam sigurno mesto i pokušaćete da definišete šta za vas znači stabilnost i sigurnost. Možda ćete biti ranjiviji nego inače, ali ovo je pravo vreme da shvatite kako je sistem podrške u vama samima i kako ne dolazi od drugih. Odvojite vreme samo za sebe i za razmišljanje o budućnosti.

Savet: Partnerski odnosi su pravi izazov za vas ovog meseca. Nemojte dodavati gorivo sukobima!

STRELAC

Februar 2019. godine donosi odlično psiho-fizičko stanje i puno energije. Malo vežbanja i zdrava ishrana ključ su dobrog zdravlja ovog meseca. Krenite u teretanu ili se više krećite na otvorenom, šetajte prirodom i slično. Nedostatak strpljenja je problem i vrlo lako možete ući u sukobe ili se povrediti. Budući da Venera vlada vašom kućom zdravlja i nalazi se u vašoj kući novca, moguće je da ćete određenu svotu novca ovaj mesec potrošiti na zdravlje.

Savet: Dozvolite da se dijalog razvija. Zbog potrebe da se pokažete i dokažete oglušićete se na reči koje drugi govore. Shvatite da vam oni nisu pretnja.

JARAC

Tokom februara 2019. godine bićete puni energije što će vam omogućiti da dovršite sve što započnete. Zbog porodičnih i finansijskih problema koji se gomilaju mogli biste biti pod pritiskom. Jupiter čuva 12. kuću Jarca, donosi optimizam. Mogući su zdravstveni problemi, ali uz pravovremeno delovanje, sve će biti u redu. Poslednja dekada meseca može doneti rasprave ili svađe oko zdravstvenih pitanja. Saslušajte i primenjujte savet lekara.

Savet: Nemojte dopustiti da vas preplave finansijske brige, usmerite svoju energiju prema otkrivanju novih izvora zarade! Uspećete.

VODOLIJA

Većih zdravstvenih problema tokom februara 2019. godine neće biti. Bićete puni energije, optimistični i žedni života. Osećaćete kao da se pomerate sa mesta, da se novi horizonti otkrivaju i da napredujete. Posvetićete se sportu i vežbanju. Ipak, pripazite na manje poteškoće koje se mogu zakomplikovati. U drugom delu meseca unutrašnji sukobi stvaraju negativne emocije. Nemojte se okomiti na voljene osobe, nego potražite savet i podršku.

Savet: Pažljivo sa novcem! Bilo bi dobro da odložite sve pregovore finansijske prirode, potpisivanje dokumenata, investicije i transakcije u drugom delu mjeseca.

RIBE

Zdravstveno stanje tokom februara 2019. godine biće dobro. Uklonite se od stresnih situacija i dovoljno se odmarajte. Pomoći će vam i vežbanje. Do 19. februara Sunce boravi u vašoj 12. kući. Mogli bi prolaziti kroz period povlačenja, ponovnog povezivanja sa sobom i duhovnim stvarima u koje verujete. Provedite vreme u samoći kako biste ponovno uspostavili ravnotežu.

Savet: Kako biste uspostavili ravnotežu u vezi, slušajte šta vam voljena osoba govori i nemojte požurivati sa pričanjem!

Izvor: Tarot horoskop




bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt