VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: ako ste usamljeni, evo gde vas čeka nova ljubav!

Ribe koje su u vezi uživaće u ljubavi sa partnerom, dok će slobodne Vodolije doživeti slučajan susret koji može da promeni sve...

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: ako ste usamljeni, evo gde vas čeka nova ljubav! Foto: Shutterstock

Mesečni ljubavni horoskop za februar 2019. godine!

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi 2. februara pravi trigon sa Uranom i ulazi u znak Jarca. Imaćete nove ideje kako da poboljšate vaš odnos sa partnerom. Počećete da radite zajedničkim snagama na ostvarivanju važnih zajedničkih planova i ciljeva. To će vas zbližiti i doprineće stabilnosti vaše emotivne veze. Osećaćete obostranu privrženost. Druga polovina februara donosi vam više romantičnih trenitaka zahvaljujući sekstili venere sa Neptunom. Ostvarićete bar jedni zajedničku želju. Pokrenućete nešto novo u vašoj vezi za šta ste oboje sigurni da će vam doneti prosperitet. U trećoj dekadi februara ćete umeti jedno drugom da se prilagodite u svemu i vaša strastvenost će se pojačati na radost partnera.


Ako ste slobodni:

U prvom delu februara počećete da osećate potrebu da se skrasite u ozbiljnoj vezi. Delovaće vam pomalo čudno što vas prolazi potreba za uzbudljivim ljubavnim avanturama. Sredinom meseca zavešće vas osoba koja će vam delovati kao ostvarenje vaših snova. Zaljubićete se i u dok trepnete već ćete biti u njenoj mreži. To je neko ko dobro zna šta hoće. Već 18. februara ćete biti u prilici da uđete u novu vezu koju će vam doneti konjunkcija Venere sa Saturnom. Stariji Ovnovi će kroz poslovne odnose upoznati nekoga s kim će osim poslovnih, uvideti da imaju i mnogo drugih interesovanja i mnogo toga zajedničkog. Počećete da se viđate van posla i u drugoj polovini februara započećete vezu.

BIK

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Plutonom na početku februara doneće vam ozbiljne nesuglasice i konflikte. Vaš partner će saznati da ste nešto krili od njega, otkriće se vaše tajne i to može ozbiljno da uzdrma osnove vašeg odnosa. Uspećete da ublažite ove teškoće priznanjem partneru i navođenjem razloga za vaše tajne. Partner će biti spreman da vam oprosti ali sa rezervom. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi će u drugoj polovini februara ući u vaš znak što će vam doneti skladnije odnose sa partnerom i uspostavljanje poverenja koje je bilo narušeno. Više ćete izlaziti, družiti se sa zajedničkim prijateljima i razgovarati od važnim temama. Krajem meseca ostvarićete i jedan zajednički cilj, što će pojačati vašu bliskost.

Ako ste slobodni:

Odgovaraće vam prolazne avanture u prvoj polovini februara. Ni jedna osoba u vašoj blizini vas neće dovoljno zainteresovati da se upustite u nešto ozbiljnije. 14. februara, upravo na dan zaljubljenih, ćete se zaljubiti u osobu koju ćete upoznati preko daljeg rođaka. Između vas dvoje će se dogoditi ljubav na prvi pogled. Konjunkcija Venere sa Saturnom označiće početak dugog i skladnog odnosa, a do kraja meseca ćete započeti i emotivnu vezu koja će vas preporoditi. Stariji Bikovi će odustati od pokušaja da se približe osobi koja im se dopada ali sa kojom ne nalaze zajednička interesovanja. Zainteresovaće se za stariju i ozbiljnu osobu koja će im doneti poverenje i stabilnost kada uđu u vezu.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Sekstil merkura sa Jupiterom na početku meseca donoće vam plodne razgovore sa voljenom osobom, više inicijative i ideja kako da provodite zajedničko vreme. Razmatraćete zajedničke planove i radovaćete se ostvarenju bar jednog. Vaše strasti će biti pojačane, što će vašem partneru odgovarati. Umećete da pruđate pozitivne podsticaje voljenoj osobi. Duga polovina januara upozorava vas da izbegavate tajne u odnosu sa partnerom. Venerin sekstil sa Neptunom činiće vas sklonim romantičnim momentima. Bićete u mogućnosti da odete na vikend putovanje zajedno i da se dobro provedete. Započećete nešto novo u okviru vaše veze što će vas otvoriti za duboka međusobna osećanja i doneće vam dinamiku.

Ako ste slobodni:

Bićete puni optimizma u traganju za osobom koja bi mogla da vam bude odgovarajući partner za emotivnu vezu. Nešto što će u početku delovati kao avantura nabijena erotikom i strastima probudiće u vama i osećanja. Privući ćete pravu osobu zahvaljujući vašem magnetizmu. Sredina februara je pogodan period za ulazak u novu emotivnu vezu. Dobićete šansu koju nećete propustiti, a koja će vam doneti ostvarenje jedne velike želje u ljubavi i vezu na duže staze. Stariji Blizanci će upoznati osobu koja nije slobodna i koja će im predložiti tajnu vezu. Zaljubićete se i to će biti snažno i obostrano. Nećete moći da odolite jedno drugom. Osim strasti, tu će se pojaviti i jake obostrane emocije.

https://www.lepaisrecna.rs/porodica/psihologija/25613-da-li-vas-san-na-nesto-upozorava-koje-promene-najavljuju-snovi.html

DA LI VAS SAN NA NEŠTO UPOZORAVA: koje promene najavljuju snovi

RAK

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva, na početku meseca, doneće vam ozbiljna neslaganja oko zajedničkih ciljeva u odnosima sa voljenom osobom. Uzrok je vaš nedostataka osećaj za potrebe vašeg partnera. Počećete da to rešavate i da pokazujete osećanja kada Venera uđe u znak Jarca. Partner će vam postati važan. Druga polovina februara dovešće do rešenja nesuglasica i postizanja dogovora zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Započećete zajedničkim snagama rad na važnim ciljevima i to će vas zbližiti. Očekuje vas više nežnosti i romantičnih trenutaka, a krajem meseca doći će do buđenja uspavanih strasti na obostranu radost.

Ako ste slobodni:

Venera će na početku februara praviti trigon sa Uranom i doneće vam iznenadni susret sa osobom koja će vas opčiniti kako svojim izgledom tako i ličnim kvalitetima. Nakon toga Venera ulazi u znak Jarca što će u vama stvoriti potrebu da se usmerite na ostvarenje ouzbiljne emotivne veze. U tu svrhu ćete se potruditi oko vaše nove simpatije u čemu ćete imati uspeha, zahvaljujući upornosti. Sredinom meseca ćete ući u novu emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom.

LAV

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom na početku februara i pokrenuće prijatnu komunikaciju između vas i voljene osobe. Imaćete mnogo zanimljivih tema za razgovor. Pokazaćete inicijativu za zabavu i zajedničke izlaske na kulturna mesta ali i mesta za zabavu, kao što su pozorišta, bioskopi, razne izložbe, književne večeri i slično. Moguće je i zajedničko putovanje. Sekstil Sunca sa Uranom u drugoj polovini februara uneće nova zajednička interesovanja u vašu vezu i doneti vam nove ideje i nova uzbuđenja koja će vašu vezu učiniti skladnijom. Otvoriće vam se novi potencijali koje ćete oboje umeti da iskoristite. Uživaćete u zajedničkim trenucima koje ćete podjednako genijalno osmisliti i bićete ispunjeni zadovoljstvom.

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom koja u sebi nosi originalnost i koje se po nečem posebnom ističe. Dosadili su vam stereotipi koji vam stoje na raspolaganju, a koji su previše predvidljivi, dosadni i isprazni. Sredinom februara upoznaćete osobu koja odgovara vašim kriterijumima. Ubrzo ćete shvatiti da to nije neko koga možete vezati uz sebe jer je previše nezavisnog i nemirnog duha. Moraćete dobro da se portudite da biste tu osobu osvojili i prijaće vam odnos koji ćete početi da izgrađujete. Nešto stariji Lavovi biće stavljeni na probu od osobe koju će pokušati da zavedu. Otkrićete da ste zapravo vi lovina koja se uhvatila u mrežu. Ako želite da zaista osvojite srce vaše simpatije, znajte da jedna sitna greška može da vas košta uspeha.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura sa Jupiterom na početku meseca donosi vam prijatne razgovore sa partnerom, pune optimizma i planova za zajedničke ciljeve. Umećete da zablistate tako što ćete partneru predložiti upravo ono što znate da mu je potrebno u zajedničkom životu sa vama. Bićete spremni da ispunite nešto što ste obećali voljenoj osobi. To će je učiniti srećnom. U drugoj polovini februara Venera će praviti sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Doneće vam više nežnosti u odnosu sa voljenom osobom i više romantike. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Pružiće vam se prilika za više vremena provedenog zajedno u aktivnostima koje i vi i vaš partner volite da praktikujete.

Ako ste slobodni:

Bićete veoma izbirljivi ovog meseca, što će vam omogućiti da ostvarite kontakt sa osobom koja poseduje kvalitete koje tražite. Pazite samo da vaša urođena sitničavost ne ostavi loš utisak na vašeg izabranika. Pokažite da ste sposobni za emocije. U tome će vam od velike pomoći biti sekstil Venere sa Neptunom koji će drugoj osobi staviti do znanja da ste se zaljubili, a to će biti dovoljno da probije led i da počnete da razmenjujete i osećanja, a ne samo mišljenja. Nešto starije Device dobiće šansu koja im se pruža možda samo jednom u životu, da osvoje osobu u koju su duže vreme zaljubljeni. Slučajan susret i spontani razgovor doprineće obostranom zbližavanju. Dalje će sve ići relativno lako.

VAGA

Ako ste u vezi:

Mars iz vašeg polja ljubavi, na početku februara pravi kvadrat ka Plutonu i donosi vam ozbiljna neslaganja sa partnerom. Bićete nemirni i često ćete odsustvovati od kuće, nemajući vremena za zajedničke aktivnosti. Nećete se uspeti uskladiti ni oko kućnih i porodičnih obaveza. Ulazak Venere u znak Jarca će vam pomoći da izgladite neporazume. Mars će 14. februara ući u znak Bika što će donositi nove pritiske na vas od strane partnera da se više angažujete oko rešavanja pitanja zajedničkog života, porodice i dece ako ih imate. Uspećete da se oko toga dogovorite i vaša veza će ući u stabilnu fazu od 18. u mesecu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Potrudićete se da rešavate smetnje u vezi.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na jednoj zabavi osobu koja će vam privući pažnju svojim prijatnim glasom i zanimljivim pričama. Biće vam vrlo brzo jasno da delite slična interesovanja. Dopašće vam se i način na koji se vaša nova simpatija pokazuje u javnosti. Osim izgleda i načina oblačenja, dopašće vam se i inteligencija i smisao za humor vaše simpatije. Do sredine meseca ćete uspeti da osvojite njenu pažnju i počećete da se često viđate. Potrebno je da dokažete svoje kvalitete kako biste ušli u vezu. Starije Vage će upoznati osobu koja je dinamična i strastvene prirode ali je u isto vreme i neko ko se teško vezuje. To će vam predstavljati izazov i potrudićete se da vašu simpatiju osvojite. Upotrebite sav svoj šarm i uspećete da ostvarite vezu.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Jarca otvoriće vam nove vidike i počećete da sa partnerom smišljete i dogovarate razne zajedničke planove. To će vam omogućiti da više vremena provodite zajedno, da razgovarate o raznim temama i da koristite vreme za izlaske, provod, izlete i kraća putovanja. Uživaćete u vremenu koje ćete provoditi zajedno jer ćete imati više zabave. Druga polovina februara donosi vam više romantičnih trenutaka uz voljenu osobu. Jedno drugome pružaćete više nežnosti i pažnje nego obično. Preuzećete više inicijative i nastojaćete da voljenoj osobi ispunite bar jednu večitu želju u čemu ćete imati uspeha. Vaša maštovitost i ideje uneće potrebnu svežinu u vaše odnose, a vaš partner će biti ispunjen srećom.

Ako ste slobodni:

Primetićete kako se u vašoj blizini često nalazi jedna osoba koja uvek sa vama razmeni po neku reč, učestvuje u zabavama koje priređujete sa društvom ali se drži na distanci. Primetićete i da vam šalje signale da je zainteresovana za nešto više od površnog poznanstva. Pozvaćete je na izlazak i nakon toga ćete početi češće da se viđate i razgovarate o zajedničkim temama. Ubrzo će se probuditi emocije i strasti. Do kraja meseca ćete shvatiti da ste se zaljubili. Stariji Škorpioni će poželeti da se odmore od avantura i tajnih veza koje su imali do nedavno. Upoznaćete na poslovnom putovanju osobu koja će vas privući i sa kojom ćete početi da sarađujete poslovno ali ćete se viđati privatno i van posla.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će na početku februara praviti sekstil sa vašim vladarem Jupiterom. To će vam doneti prijatne razgovor sa partnerom o zajedničkim interesovanjima i uneće više radosti i smeha u vašu vezu. Bićete optimistički raspoloženi i dogovaraćete se o zajedničkim putovanjima, izletima, izlascima i zajedničkim ciljevima. Druga polovina februara vam donosi sklad u domu i porodici. Više ćete vremena provoditi kod svoje kuće okruženi članovima porodice. Sa voljenom osobom ćete imati više intimnih trenutaka. Manje nesuglasice mogu nastati krajem meseca zbohg neslaganja oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza i izdvajanja za kućni budžet. Potreban je dogovor.

Ako ste slobodni:

Početak februara donosi vam neuspeh u pokušaju da privučete osobu koja vam se duže vreme dopada. Saznaćete da imate konkurenciju pored koje nemate nikakve šanse. To će vam doneti razočaranje. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu koja je slobodnig duha i sa kojom ćete moći odlično da se razumete i vodite prijatne i podsticajne razgovore. Dopašćete se jedno drugom i započećete da se viđate i izlazite. Ući ćete u slobodnu vezu koja će oboma prijati. Nešto stariji Strelci će morati da se potrude više nego obično kako bi uspeli da se dopadnu osobi koja ih privlači. Na prvom mestu je važno da budete strpljivi i taktični, a to va nije jaka strana. Saznajte šta se vašoj simpatiji dopada.

JARAC

Ako ste u vezi:

Početkom februara nećete uspeti da se uskladite niti dogovorite sa partnerom u vezi zajedničkih ciljeva, što će izazivati konfliktne situacije. Kako će Venera nakon toga ući u vaš znak, postaćete pristupačniji i otvoreniji ka rešavanju i uspećete da postignete dogovor. Više ćete delovati formalno nego što ćete umeti da se emotivno otvorite prema partneru. U drugoj polovini februara bićete više posvećeni jedno drugom i uspećete da vašu vezu stabulizujete zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Vaš partner će moći da razume vašu potrebu da budete emotivno povučeni jer ćete u isto vreme pokazivati podršku i na svoj način davati do znanja voljenoj osobi da vam je stalo do vaše veze.

Ako ste slobodni:

Februar će vam doneti poznanstvo sa osobom koja će najvećim delom odgovarati vašim potrebama u ljubavi i koja će zadovoljsvati vaše kriterijume. Upoznaćete se preko jednog kućnog prijatelja koji će vas preporučiti toj osobi da joj učinite neku uslugu iz vaše poslovne sfere. Prepoznaćete u toj osobi kvalitete koji će vas privući i uspećete da je osvojite jer ćete uvideti da imate dosta zajedničkog. U drugoj polovini februara ćete započeti skladnu i ozbiljnu vezu. Nešto stariji Jarčevi će nakon dužeg vremena traganja i samoće naići na osobu koja će ih privući i navesti da se potrude svim snagama da je osvoje. U tome ćete uspeti, bar kada je reč o prvom koraku, da pristane na izlazak sa vama.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Prva polovina februara vam donosi skladan odnos sa partnerom i mnogo konstruktivnih razgovora o zajedničkim planovima. Imaćete više vremena da se posvetite jedno drugom i otvoreno ćete pokazivati voljenoj osobi šta osećate. Imaćete zanimljive predloge za zajedničke aktivnosti, što će vaš partner sa oduševljenjem prihvatiti. Druga polovina februara će vam dati bolji osećaj za potrebe voljene osobe. Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi će ući u znak Riba i više ćete vremene provoditi u popunjavanju kućnog budžeta. Na samom kraju meseca će vam sekstil Sunca sa Marsom pojačati strasti i uneće više dinamike u vašu vezu. Angažovaćete se oko porodičnih obaveza više nego obično.

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jedne prilike da uđete u emotivnu vezu ali je najbolje da ne žurite i da prvo bolje upoznate potencijalne kandidate. Važno je da napravite mudar izbor kako se kasnije ne biste razočarali. Upoznaćete na jednoj zabavi osobu koja će vam se dopasti i svojim izgledom i ličnim osobinama. U isto vreme ćete primetiti da vam neko drugi kome se vi dopadate daje signale da je zainteresovan za vezu sa vama. Krajem meseca ćete biti sigurni ko je za vas onaj pravi. Nešto starije Vodolije će uložiti dosta truda kako bi privukle pažnju osobe koja ih privlači ali koja uvek uspeva da im izmakne. Jedan slučajan susret će vam dati nadu za uspeh. Uspećete da ostavite utisak i otvoriće vam se vrata.

RIBE

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi sa Jupiterom na početku februara doneće vam prijatne razgovore sa partnerom koji će se odnositi većim delom na planiranje zajedničkih ciljeva. Oko toga ćete uspeti da se sasvim lepo složite i ubrzo ćete se usmeriti na sprovođenje u delo onoga što se budete dogovorili. Dobro ćete se razumeti u svemu.

Merkur će u drugoj polovini februara praviti konjunkciju sa Neptunom. Vaš partner i vi ćete uspeti da se uskladite i unesete nešto kvalitetno novo u vašu vezu, što će vas zbližiti i doneti vam više lepih zajedničkih trenutaka. Osećaćete šta je vašem partneru potrebno da bi bio srećan i zadovoljan. On će vama ispuniti jednu želju. Više ćete izlaziti.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi više zabave i izlazaka sa društvom, što će vam olakšati da upoznate nekog ko će vam na prvi pogled privući pažnju. Osoba koja će vam se dopasti delovaće neobično i izdvajaće se svojim nesvakidašnjim načinom razgovora koji se ne dotiče uobičajenih tema već interesovanja za naučno-filozofske teme. Otkrićete da delite neka zajednička interesovanja i poželećete da se bolje upoznate. Do kraja meseca ćete ući u vezu sasvim spontano i bićete srećni.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu koja će im delovati kao srodna duša, ali će već na početku nailaziti na teškoće u međusobnoj komunikaciji. Biće vam potrebno više truda da se nađete na istoj talasnoj dužini. Počećete da se viđate.

Astrolog: Igor Pavluković

Izvor: Mesečni horoskop
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt