LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: Rakovi pred brakom, Vage gore u strasti

Mesečni horoskop za ljubav i strast za februar 2019. godine najavljuje odličan period za Bikove kojima se bliži ozbiljna veza!

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019:  Rakovi pred brakom, Vage gore u strasti Foto: Shutterstock

Mesečni ljubavni horoskop za februar 2019. godine najavljuje buran ljubavni život!

OVAN

Ne treba da se bojite da ćete ostati sami, imaćete puno ljudi oko sebe, ali zbog nekih vaših karakternih osobina neki odnosi mogli bi patiti. Pravo je vreme da takve mogućnosti promenite i da poradite na sebi tokom februara 2019. godine. Bićete jako odlučni. Iskoristite ovo vreme i postanite samodisciplinovani.

Venera iz Jarca 2. februara nateraće vas da pristanete na kompromise i preuzmete obaveze. Vaš ljubavni život biće pod ružičastim oblakom, preplavljen srećom i zabavom. Neki od vas mogli bi se veriti. Ako se potrudite, porodičini život biće ispunjavajuć, a stariji članovi porodice biće zadovoljni načinom na koji se posvećujete vašim obavezama. Ako niste u vezi, ovog meseca biste mogli na radnom mestu upoznati potencijalnog partnera ili partnerku.

Povoljan period je oko 3. februara kada Venera pravi pozitivan aspekt, a pun Mesec vam isto tako može pomoći. Krajem meseca moguće su poteškoće u komunikaciji. Ne zaboravite da se postavite diplomatski. Mogli biste razmišljati o ulasku u tajnu vezu.

BIK

Ljubavni život tokom februara 2019. godine povezan je s društvenim aktivnostima. Početkom meseca moguće su poteškoće u porodičnom životu, ali polako sve dolazi na svoje mesto. Imaćete priliku da bolje upoznate ljude oko sebe, ali i da upoznate nove ljude. Prijatelji će vam biti važni i uživaćete u druženjima s njima. Iako će vam društvene aktivnosti i događanja biti važni, ipak će vam ljubav biti još važnija.

Venera poboljšava vaš ljubavni život nakon 3. februara i donosi nezaboravne trenutke. Venera se pridružuje Saturnu i Plutonu u Jarcu. Ovakva kombinacija učvršćuje veze. Imaćete snažnu želju da nešto stvorite ili sagradite, bilo doslovno ili na neki drugi način. Povoljan je mesec za ulazak u brak ili za odluku o zajedničkom životu, pa i za kupovinu nekretnine. Šta god preduzeli, ovo je znak napretka za život u dvoje.

Ako niste u vezi, mogli bi ući u vezu i to vezu kakvu želite, nastalu iz velike ljubavi. Jedino što ćete se možda morati prilagoditi drugačijoj kulturi ili nečem nepoznatom.

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019:  Rakovi pred brakom, Vage gore u strasti

BLIZANCI

Istraživaćete nove stvari na ličnom i ljubavnom planu. Želite pažnju i ljubav, ali istovremeno i dovoljno slobode kako bi se posvetili karijeri i društvenom životu. Podstaknite razgovore već početkom meseca. Ulićete poverenje ako otvorite svoje srce i ako iskreno saslušate voljenu osobu.

Neke stvari su skrivene u vama i nepoznati deo vas može izaći na površinu u ovom periodu. Ovo će biti mesec pun pustolovina, a vi se nećete plašiti da kažete ono što vam je u mislima. Porodični i bračni život biće ispunjavajuć i harmoničan. S vremena na vreme moguća je emotivna nestabilnost, posebno krajem meseca. Tada je povećana doza stresa, pa lakše može doći do nesporazuma i do donošenja pogrešnih zaključaka.

Uprkos tome, možete očekivati aktivan i dinamičan ljubavni život tokom februara 2019. godine. Ako niste u vezi, ovaj mesec je povoljniji za flertove i avanture, nego za velike ljubavne priče. Ipak, Venera u Jarcu može doneti odgovorniji stav. Za sada nemojte donositi važne odluke.

RAK

Koncentrisaćete se na lični razvoj i na ono što vam budućnost može doneti. Puno toga ste prošli do sada, ali sada je vreme da vam krene na bolje. U bračnom životu želećete ostvariti bolji odnos, više sreće za oboje, ali suočićete se s poteškoćama.

Ako morate doneti bilo kakvu odluku koja uključuje voljenu osobu, budite pažljivi i dobro razmislite. Upravo donošenje odluka koje vama gode, bez da su u to uključeni voljena osoba i ostali članovi obitelji, mogu doneti najviše nesporazuma i nepotrebnih komplikacija. Nije problem u isprobavanju novih stvari, ali morate uključiti članove porodice u donošenje odluka kako bi vam mogli pomoći. Uprkos svemu, zvezde su vam naklonjene tokom februara 2019. godine. S voljenom osobom možete ostvariti niz zajedničkih, dugoročnih projekata.

Možete osećati sigurnost uz voljenu osobu i znati da se na nju možete osloniti, kao i na savete koje vam može dati. Pokažite svoju nežnu i osećajnu stranu. Ako ste u neformalnoj vezi, može doći do veridbe. Kod nekih će biti drugačiji slučaj, ako se dođe do zaključka da se dalje zajedno ne može, doći će do razilaženja.

LAV

Sam početak meseca, 4. februara 2019. godine obeležen je događajem. Mlad Mesec događa se u vašoj 7. kući. To znači da ulazite u novu fazu bračnog života ili života u paru.

Ako niste u vezi, pomoći će vam da upoznate novu ljubav. Pravi je period da na vaš brak ili vezu pogledate novim pogledom, da razmislite o očekivanjima koje imate od veze i partnera. Možete očekivati razna iznenađenja i preokrete, posebno kada Sunce (vladar Lava) uđe u vašu 8. kuću (kuću intimnosti). Bićete živi dokaz činjenice da sve zavisi od toga šta se događa ispod plahte. Uživaćete u harmoničnom ljubavnom životu tokom februara 2019. godine. Ako i dođe do nesporazuma, vrlo brzo ćete ih razrešiti.

Jupiter još uvek čuva vašu kuću ljubavi, pa ćete biti vedri i optimističnog pogleda na vaš ljubavni život. Porodični život biće na prvom mestu i najvažnija podrška u svemu što ćete želeti da ostvarite. Teške prepreke lakše ćete savladati. Imaćete aktivan društveni život, što je dodatan plus za one koji nisu u vezi, pa mogu očekivati posebno ljubavno poznanstvo.

DEVICA

10. februara i 19. februara 2019. godine Merkur, vladar vašeg znaka i Sunce, prolaze kroz vašu 7. kuću. Ovog meseca vaša pažnja usmerena je na partnerstva, veze, brak i porodicu. Ni pod koju cenu nećete zanemariti ili ugroziti vaš porodični ili ljubavni život. Tražićete rešenja za starije probleme.

Možda ponovo počnete razgovarati sa nekim do koga vam je stalo. Bračni život biće ispunjeniji i harmoničniji nego inače, jer ćete pregovorima doći do kompromisa. Ako tajne isplivaju na površinu ili stvari koje je teže prihvatiti, ovo je najbolji period za razgovor o tome. Odnosi sa ostalim članovima porodice postaće kvalitetniji zbog toga što ćete im posvetiti više vremena. Imajte na umu i uticaj Neptuna.

Merkur je u konjunkciji sa Neptunom 18. i 19. februara, pa tada može doći do pogrešnih zaključaka, do ljubavnih fantazija i snova o braku ako ste u neformalnoj vezi. Tada ćete biti u stanju sve oprostiti. Imajte na umu da tako stavljate oružje u ruke osobama koje žele iskoristiti vaše dobro srce. Venera podržava realniji pogled i pomaže vam da prepoznate konkretne znakove, ne samo prazna obećanja i da dobro izaberete.

Ako niste u vezi, ovog meseca mogli bi ući u vezu, ali neće vam biti lako da izaberete. Ne žurite. Bolje je krenuti polako, pa odnos s vremenom može postati snažniji.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt