MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: opasni dani i sukobi, evo kad treba da se čuvate!

Mesečni horoskop za februar najavljuje napetost, sukobe, agresivno ponašanje i nezgode...

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: opasni dani i sukobi, evo kad treba da se čuvate! Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za februar 2019. godine!

Prva tri dana u februaru 2019. godine su pod uticajem napetog, čak eksplozivnog aspekta između Marsa i Plutona. Kako dani odmiču, situacija se smiruje i planete su u više prijateljskom odnosu.

4. februara mlad Mesec u Vodoliji (u konjunkciji sa Suncem u Vodoliji) popravlja društveni život, povoljan je za nova poznanstva. Sve što je novo delovaće fascinantno i privlačno.

Sekstil između Saturna i Neptuna pazi na nas ovog meseca, a najsnažniji uticaj je od 1. do 14. februara. Sanjarićemo o stvarima (u vezi kojih do sada nismo baš ništa preduzeli da ih ostvarimo) i pokušaćemo da ih realizujemo koliko god je to moguće. Ovaj aspekt kod određenih ljudi može probuditi potrebu da nametnu svoj autoritet drugima, bilo da se radi o moralu, religiji, pravdi i slično.

Saturn, Pluton i Južni čvor su u Jarcu, a pridružuje im se i Venera nakon 4. februara. Potreba za emotivnom stabilnosti i strukturom biće naglašena. Ovo dolazi i uz Marsovu energiju, iz Ovna, do 14. februara.

10. februara Merkur ulazi u Ribe. Osećanja, snovi, vizije i intuicija upravljaju umom. Tu nema mesta za logično razmišljanje, postajemo dobri slušaoci.

Energija koja dolazi od Marsa iz Ovna i od konjunkcije sa Uranom (od 11. do 14. februara) impulsivna je (možda čak i agresivna) i brza. Gura u ishitrene akcije ili previše revolucionarne, zatim u rizik bez svrhe.

Često će se osećati napetost ili biste se mogli odlučiti za pohode i neke svoje borbe, budući da je prisutan i uticaj Jupitera iz Strelca. Ili se može dogoditi da iskoristimo energiju Jarca i da kontrolišemo svoju naglu narav ili smislimo strategiju za ostvarenje dugoročnih ciljeva pre nego što napravimo nered u svom životu.

Društveni život biće haotičan i ispunjen sukobima, agresivnim ponašanjima, nezgodama, nekontrolisanim ispadima, ali i anarhijom. Unutrašnji pritisak može postati neizdrživ, posebno kod nepromišljenih osoba. Ali, ima šanse i za inovacije i za oslobođenje od iritantnih situacija ili osoba, jer ćemo smoći snage da pokrenemo promene.

14. februara Mars ulazi u Bika, a to je znak u kojem se ne oseća baš prijatno. To nas ne bi trebalo zaustaviti da energiju koristimo na konstruktivan način. Povezivanje sa prirodom i prizemljenje je vrlo važno za zdravlje. U vezama tradicija postaje važna, pa ovo nije povoljno vreme za eksperimentisanje i inovacije.Treba iskoristiti taj period i dovršiti sve što smo započeli dok je Mars bio u Ovnu. To je vreme kada takve inicijative trebaju doneti rezultate i kroz koje treba da prepoznamo vlastitu vrednost.

S druge strane, savetujemo da pažljivo selektujete odnose i projekte, zavisno od toga koliko vam vrede. Nakon toga nećete gubiti vreme na nepotrebno i moći ćete ostvariti bolje rezultate. Najbolje je ostati prizemljen i koncentrisati se na konkretne, najvažnije stvari.

Sa Merkurom u Ribama 10. februara, kojem će se pridružiti i Sunce 19. februara, neće nedostajati inspiracije, mašte, ideala i ljubavi. Intuicija će biti izoštrena, mada može doći do samozavaravanja, najviše 18. i 19. februara (Merkur je u konjunkciji sa Neptunom). Nenamerno se može dogoditi da izokrenemo istinu ili stvarnost ili da se zavaramo. U ovom periodu umetnici će zasigurno naći svoju muzu.

19. februara pun Mesec u Devici (Sunce u Ribama u opoziciji sa Mesecom u Devici). Potreba za organizacijom i uspostavljanjem reda, čak i kada su osećanja u pitanju. Verujte životu i pustite neka teče, ne mora sve biti onako kako očekujemo.

Imajmo na umu Merkur - Jupiter kvadrat od 22. do 23. februara, a to je predispozicija za preterano govorenje, namerno ili nenamerno iskrivljavanje slike realnosti, zavisno od naših želja, snažna želja da se bude u pravu, pod bilo koju cenu i slično. U tom periodu teško da će biti konstruktivnih razgovora. Savetujemo da izbegavate važne transakcije, potpisivanje ugovora, investicije i pregovore u poslednjoj dekadi meseca.

Izvor: Tarot horoskop




Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt