NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. JANUARA 2019: Blizanci u ljubavnom flertu, Device, čuvajte se prehlade

Nedeljni horoskop obojiće prelazak Merkura u Vodoliju! Otvara se komunikacija...

ŠKORPIJA

Ljubav: Vaš odnos sa voljenom osobom se poboljšava, i vrlo ste zadovoljni zbog toga, jer je prethodni period bio dosta nestabilan. Dobro je da ste oboje shvatili, da na odnosu morate da radite, i da ne smete da ga zapostavljate radi nekih sebičnih ciljeva. Provešćete lep period sa partnerom, a bilo bi dobro da organizujete i neko putovanje ili makar kraći izlet, prijaće vam oboma. Slobodne Škorpije su opsednute jednom osobom, a kako ne uspevaju da ostvare neku priču sa njom, ne pristaju ni na šta manje od toga. Probajte da shvatite da je takav stav poguban, jer propuštate mnoge dobre prilike, samo zato što ste zaslepljeni.

Posao: Iako vas čeka gomila posla, prija vam to da budete zauzeti i maksimalno ste posvećeni. Imate cilj pred sobom, i trudite se da ga ostvarite kako god znate i umete. Odnos sa kolegama vam je nešto bolji i poradite na tome, važno je da imate njihovu podršku u svemu, kao i to da se i vi njima nađete kada zatreba.

Zdravlje: Hronično ste neispavani, pa se potrudite da nađete način da se opustite.

STRELAC

Ljubav: Shvatili ste da na vezi morate da radite, i uložili veliku energiju, da sa partnerom sve stvari dođu na svoje mesto. I sa druge strane je ista priča, i voljena osoba želi da vam pruži sve, što je sjajno jer ćete na taj način postići sve što želite. Budite potpuno otvoreni prema partneru, pa čak i kada su u pitanju neke teške teme. Ništa ne ostavljajte za sutra, rešavajte stvari u hodu i biće sve u redu. Slobodni pripadnici ovog znaka nemaju neku preveliku želju da se smire pored nekoga, što je u redu. Vreme je za avanture, izlaske i flert, uživajte.

Posao: Pomalo ste isfrustrirani jer vaše ideje nisu prihvaćene od strane nadređenih, a malo vam je preko glave da samo radite kako drugi kažu. Probajte da iz svega izvučete ono najbolje, i da sada ne ulazite u konflikte, jer možete samo da izvučete deblji kraj. Eventualno probajte da smireno razgovarate sa njima i objektivno izložite šta vas muči, ali bez ikakve tenzije.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku, i poradite na tome ukoliko nije sve u granicama.

JARAC

Ljubav: Ove nedelje je u vašoj vezi naglašena strast, toliko da vam se ponekada učini da gubite razum. U vama se vodi borba između razuma i osećanja, i bilo bi dobro da ne padate u vatru iz nekih potpuno neracionalnih razloga. Strast je dobra ali ne u prevelikoj meri, jer možete sagoreti. Sa partnerom je sve u najboljem redu, ali ponekada imate crne misli, pa se trudite da ih preokrenete u nešto pozitivno. Slobodni pripadnici ovog znaka, nisu sigurni šta žele, i ponekada im se učini da je vreme da se upuste u nešto ozbiljnije, dok sa druge strane osećaju da nemaju mnogo živaca za to. Svakako, vreme će pokazati svoje.

Posao: Osećate da je došlo vreme za promene, da li posla ili samo pozicije, to ćete još videti. Potpuno ste se zasitili svega, i posao koji sada radite, vas potpuno frustrira. Dobro razmislite šta želite, i okrenite se ka tome, i usmerite svu svoju energiju da to i ostvarite. Mnogi pripadnici ovog znaka će napraviti radikalne promene, i one će vam prijati.

Zdravlje: Imunitet vam je loš, poradite na tome, nemojte više zapuštati sebe.

VODOLIJA

Ljubav: Odnos koji trenutno gajite sa partnerom, sada dolazi na pravo mesto. Shvatili ste da je ovo prava stvar, i vrlo ste zadovoljni nekim svakodnevnim stvarima koje vas vežu. Prohtevi koje ste možda imali ranije, prema voljenoj osobi, sada su nebitni, i shvatili ste šta je za vas zapravo važno. Sada treba da negujete to, i čuvate vaš odnos. Slobodne Vodolije, mogu lako upoznati jednu posve interesantnu i neobičnu osobu, što će vas privući na prvi pogled. Važno je da ostanete na zemlji, kako bi sagledali tu osobu u pravom svetlu, i kako se ne bi zaneli previše, jer su vrlo moguća razočaranja.

Posao: Vaša motivacija i dobra energija na poslu je zarazna, tako da ćete biti u sjajnim odnosima sa kolegama, i zajedničkim radom ostvarićete sjajne rezultate. Posebno ukoliko imate nove i nesnađene kolege, budite fer i pomozite im, to će njima značiti mnogo, a i vama takođe. Novi projekat koji želite da pokrenete, možete početi sada, jer je trenutak idealan.

Zdravlje: Problemi sa kožom, osipi i alergije koje vas muče, rešite kod doktora.

RIBE

Ljubav: Pomalo ste na distanci sa voljenom osobom, ali oboje radite na poverenju, što je dobro. Korak koji ste oboje preduzeli, značiće mnogo za vas, i vaš odnos i shvatićete da morate da budete otvoreniji i spremniji na kompromis. Sada nema mesta da budete sebični i egoistični, na vezi se radi, i to je dugotrajan proces, koji ima nagradu, a to je ljubav koja traje. Slobodni pripadnici ovog znaka, mogu biti razočarani, usled neuzvraćenih emocija, ali imajte na umu da se to ne dešava, zato što i ne treba da se desi. To ćete shvatiti tek kasnije, i tada ćete biti zahvalni na svemu.

Posao: Posao koji radite vas već pomalo frustrira, jer ne vidite bilo kakav napredak u bilo čemu. Demotivisani ste, i gubite želju, ideje i energiju. Izgleda da je vreme za promenu posla, ili jedan ozbiljni razgovor sa nadređenima, koji možda rezultira promenom pozicije ili unapređenjem. Ne odustajte od svog cilja, i ne popuštajte, sada nije vreme za kompromis.

Zdravlje: Psihički ste iscrpljeni, potreban vam je odmor.

Izvor: Mogu ja to sama

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt