NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. JANUARA 2019: Blizanci u ljubavnom flertu, Device, čuvajte se prehlade

Nedeljni horoskop obojiće prelazak Merkura u Vodoliju! Otvara se komunikacija...

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. JANUARA 2019: Blizanci u ljubavnom flertu, Device, čuvajte se prehlade Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop podseća na dva važna aspekta - počeli smo nedelju pomračenjem punog Meseca, a serija događaja na nebu nastavlja se ulaskom Merkura u znak Vodolije!

OVAN

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ovo će biti lepa nedelja, koju ćete provesti u društvu partnera, i bilo bi dobro da mu se prepustite, i pustite da vam on organizuje vreme, jer mu je sada to potrebno. Manje rasprave koje možete imati, ne bi trebalo previše da poremete vaš odnos. Slobodni Ovnovi žele avanturu, flert, nova poznanstva, bez neke prevelike želje da se upuštaju u nešto ozbiljnije, i to je u redu. Najbolje je da radite onako kako vam prija, bez neke presije i obaveza. U svakom slučaju, zanimljiva nedelja je pred vama.

Posao: Posao vas pomalo muči, jer ste potpuno izgubili motivaciju i želju da radite. Pomalo ste se i ulenjili, pasivni ste i trudite se da zaobiđete obaveze, i ono što morate da radite, radite pomalo nemarno. Ipak pripazite, kako ne bi dolazilo do grešaka, ili prosto promenite posao, jer što duže budete ostajali u toj priči, biće vam teže.

Zdravlje: Učestale glavobolje, trebalo bi da se javite lekaru.

BIK

Ljubav: Sa voljenom osobom imate poprilično lep odnos, koji može da pokvare samo povremeni izlivi nervoze i frustracije. Trudite se da ih prevaziđete, i da to vaš partner ne oseti. Mnogi će spas naći u društvu, ili poslu, ali taj povremeni beg ne bi trebalo da postane običaj. Sagledajte sve lepe stvari u svojoj vezi, i fokusirajte se na njih. Slobodni Bikovi imaju u vidu jednu osobu, koja se odnosi prema njima poprilično prijateljski. Ukoliko želite da to postane i nešto više od toga, potrudite se. Moraćete da pokažete inicijativu, kako to ne bi ostalo samo na površnom prijateljstvu.

Posao: Posao vam ove nedelje ide od ruke, ali odnos sa kolegama ne. Probajte da sagledate šta je problem, kako situacija ne bi eskalirala. Nađite zajednički jezik, i potrudite se da sarađujete, jer ćete ostvariti bolje finansijske rezultate, a i ne ide vam u prilog da se svi okrenu protiv vas.

Zdravlje: Pripazite se stomačnog virusa.

BLIZANCI

Ljubav: Zauzeti pripadnici ovog znaka, nisu zadovoljni svojom vezom i odnosom koji imaju sa partnerom. Muče vas brojna pitanja, a kako vreme prolazi, oni se ne rešavaju, već se samo gomilaju. Sagledajte stvari u pravom svetlu i ne prenagljujte, ali svakako rešite stvari kako bi i trebalo, jer ako to nije to, samo gubite vreme. Slobodni pripadnici ovog znaka, nedelju će provesti u društvu prijatelja, bez neke zanimljive priče na vidiku, ali neka vas to ne obeshrabruje, već se okrenite sebi, izlascima, a i flertu, što da ne?

Posao: Na poslovnom planu, stvari stoje poprilično dobro, i zadovoljni ste svojim statusom, koji imate kod nadređenih. Nove zadatke koje imate pred sobom, rešićete lako, a ne bi bilo loše i da istupite sa nekim novim idejama, ukoliko ih imate. Probajte da više sarađujete sa kolegama, i da se okrenete zajedničkoj saradnji.

Zdravlje: Osećate se dobro, poradite samo malo više na kretanju i fizičkoj aktivnosti.

RAK

Ljubav: Ljubav vam ove nedelje i ne ide nešto od ruke, ali ne očajavate. Rakovi koji su u vezi, osećaju usamljenost i otuđenost od partnera, što baš ume da frustrira. Probajte da se primirite, i da ne očajavate, jer će ova faza proći i biće lepših dana, tako da se ovih momenata nećete ni sećati. Isto važi i za Rakove koji su slobodni, ljubavi nema na vidiku, i zbog toga ste pomalo tužni. Sada je dobar period da se posvetite sebi, a ljubav će doći onda kada budete bili spremni na nju. Prihvatite stvari ovakve kakve jesu trenutno, i sve će biti u redu.

Posao: Za razliku od ljubavi, na poslovnom planu blistate, i sve vam ide od ruke. Tako i nastavite, očekuje vas sjajna saradnja, možda i sa inostranstvom, a te prilike ne propuštajte. Novi projekti koje ste odavno želeli da pokrenete, sada će ugledati svetlost dana, a dobri poslovni rezultati su zagarantovani.

Zdravlje: Problemi sa kičmom koji lako mogu da pređu u hronične tegobe, pa pripazite.

LAV

Ljubav: Vaša veza je konačno došla u mirnu fazu, nakon burnijeg perioda, tenzija i uvek iznova postavljenih pitanja. Mnoge stvari ste konačno rešili, i sada treba da nastavite da negujete tako otvoren odnos, pun ljubavi i razumevanja. Zadovljni ste vašom voljenom osobom, i to je znak da sada treba da svoju vezu podignete na neki viši nivo. Slobodni Lavovi pred sobom imaju zanimljivu nedelju, punu druženja i izlazaka, i naravno novih kontakata. Obratite pažnju na nove osobe oko sebe, posebno one koje upoznate preko prijatelja, među njima je i jedna jako interesantna osoba.

Posao: U poslednje vreme ste shvatili da vam mnogo više prija da radite samostalno, u miru i bez prevelike tenzije u velikom kolektivu. Probajte da uradite nešto po tom pitanju, ili da razgovarate sa nadređenima o tome, da promenite radno mesto, ili čak da krenete nešto privatno da radite, sve opcije sada dolaze u obzir.

Zdravlje: Poprilično stabilno, trudite se da održavate jak imunitet, zdravijom ishranom i odmorom.

DEVICA

Ljubav: Pripadnici ovog znaka koji su u vezi, polako osećaju da im odnos sa voljenom odnosu jača, i da dolazi u neku mnogo bolju i mirniju fazu. Trudićete se da učinite svog partnera srećnim, a možete očekivati isto sa suprotne strane. Čuvajte vašu vezu i ne dozvolite lošim ljudima da vam se mešaju u odnos i čine vas nervoznim i nepoverljivim prema partneru. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da upoznaju jako bitnu osobu na putovanju, ili preko prijatelja iz inostranstva. Obratite pažnju na ovo jer može biti neka veoma zanimljiva priča.

Posao: Polako vam stižu sve zasluge koje vam pripadaju, i konačno se vaš trud isplatio. Nadređeni vas cene i poštuju, i može vrlo lako doći do unapređenja, promene pozicije, opisa posla a naravno i finansijske satisfakcije. Trudite se da se sada ne opustite, i iskoristite ovaj period maksimalno.

Zdravlje: Skloni ste upalama disajnih organa, pripazite na imunitet.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. JANUARA 2019: Blizanci u ljubavnom flertu, Device, čuvajte se prehlade

VAGA

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili braku, sve probleme koje ste do sada izbegavali oboje, i gurali pod tepih, sada je momenat da rešite. svaki kasniji pokušaj, neće dobro rezultirati i vi ćete biti i više nego frustrirani time. Ne odlažite te razgovore, iako deluju zastrašujuće. ukoliko budete dovoljno iskreni i otvoreni, lako ćete sve premostiti. Slobodne Vage sledi period druženja i izlazaka, bez neke prilike za zanimljiva poznanstva, ali svakako uživajte. Dobro je da se osećate spremnim za neku novu priču, nove osobe će se brzo pojaviti.

Posao: Naporan poslovni period je pred vama, ali uspevate da se nosite sa svim obavezama i trudite se da sve postignete. Iako će to rezultirati padom energije i iscrpljenošću, daćete sve od sebe da postignete sve, što će rezultirati i finansijskim rezultatima. Važno je da imate cilj, i da ne izgorite u toj vatri, sagledajte šta je najvažnije za vas.

Zdravlje: Trudite se da se više odmarate i opuštate, pod stresom ste.

NA SLEDEĆOJ STRANI: ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt