NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 13. DO 20. JANUARA 2019: Device, izbegnite konflikte, ljubav ulazi u život Škorpije

Pročitajte kakve promene vam najavljuje nedeljni horoskop!

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 13. DO 20. JANUARA 2019: Device, izbegnite konflikte, ljubav ulazi u život Škorpije Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop počinje Mesecom u prvoj četvrti! Evo kakve promene najavljuje...

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao Vaš vladalac Mars pod uticajem je mnoštva planeta iz desete astrološke kuće, što može da prolongira poslovne aktivnosti rođenih u drugoj i trećoj dekadi. U vreme prve Mesečeve četvrti blizu Urana, planete neočekivanih okolnosti, 14. januara trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Ljubav Konjunkcija Venere i Jupitera, vladalaca kuća partnerskih odnosa i kontakta sa strancima, odgovara slobodnim Ovnovima rođenim u drugoj dekadi, koji na putu ili predavanju mogu da upoznaju umetnika ili sportistu. Zbog pozicije Sunca, koje upravlja kućom ljubavi, voljena osoba će krajem nedelje pokušati da vam nametne svoje mišljenje.

Zdravlje Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao Izazovan aspekt između Merkura i Urana, vladalaca astroloških polja posla i karijere, upozorava da u drugoj polovini perioda budete oprezniji prilikom ugovaranja novih poslova, kao i potpisivanja ugovora. U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, odložite dogovore sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

Ljubav Pozicija Marsa, planete seksualnosti koja upravlja poljem ljubavi, sredinom nedelje donosi vam strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, blizu Jupitera, a u kvadratu sa Neptunom, u drugoj polovini perioda nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa zauzetom osobom.

Zdravlje Izbegavajte konzervisane namirnice.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao Aspekti Marsa upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 14. januara, predstavnike vašeg znaka rođene u trećoj dekadi očekuju finansijski dobici, preko saradnje sa ženama. Naglašen znak Jarca, u drugoj polovini nedelje, odgovara majskim Blizancima koji će realizovati neke poslovne ciljeve.

Ljubav Venera, planete ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, u sekstilu sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom komunikacija, donosi vam mogućnost poznanstva sa mlađom, atraktivnom osobom, preko neke društvene mreže. Ukoliko ste zauzeti, ponašanje voljene osobe podstiče vašu sumnju u njenu vernost.

Zdravlje Pazite se za volanom.

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao Izbegavajte nepotrebne troškove, kao i podizanje kredita u vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, kada se formira kvadrat između vašeg vladaoca Meseca i Sunca koje upravlja astrološkim poljem posla. Aspekti Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i prevara, opominju da u drugoj polovini perioda povedete više računa kako vas neko ne bi obmanuo.

Ljubav Pozicija ljubavnih planeta, Venere i Marsa, tokom ovog perioda donosi vam strastveni susret sa nekim ko nije u potpunosti iskren prema vama. Zbog naglašenog znaka Jarca, partner želi da vam nametne svoje mišljenje, što sredinom perioda može da izazove konflikt i raspravu s njim.

Zdravlje Moguće reumatske tegobe.


LAV (23. 7 - 23.8)

Posao Napet aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u astrološkim kućama posla i inostranstva, početkom nedelje, upozorava da prolongirate dogovore sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje. U drugoj polovini perioda trebalo bi da povedete više računa o dokumentima i vrednim sitnicama, karticama, ključevima, telefonima, dokumentima.

Ljubav Napet aspekt između Urana, planete više sile koja upravlja kućom partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Sunca, može da dovede do raskida ili razdvajanja od voljene osobe, uglavnom zbog njenog iznenadnog odlaska na put. Moguć je ulazak u paralelnu ili tajnu vezu, ukoliko ste rođeni u drugoj dekadi.

Zdravlje Mogući bolovi u leđima.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Posao Pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, opominje da u vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, izbegavate konflikte sa saradnicima, kao i da opreznije pristupate potpisivanju ugovora. Sredinom perioda, pozicije Venere, Jupitera i Marsa, simbola posla, inostranstva i akcije, donosi priliv novca privatnim preduzetnicima.

Ljubav U prvoj polovini nedelje možete da uđete u romansu sa osobom koja od trenutka upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama. Zauzeti predstavnici vašeg znaka moraće da se potrude da izađu u susret partnerovim željama, koji može postati veoma zahtevan, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku.

Zdravlje Podložnost povredama.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt