KINESKI HOROSKOP ZA JANUAR 2019: evo šta vašem znaku donosi mesec Drvenog Bivola (do 4. februara 2019. godine)

Pročitajte šta vam, prema kineskom horoskopu, donose zvezde na polju ljubavi i budućnosti!

KINESKI HOROSKOP ZA JANUAR 2019: evo šta vašem znaku donosi mesec Drvenog Bivola (do 4. februara 2019. godine) Foto: Shutterstock

Kineski mesečni horoskop za januar važi za period od 6. januara do 4. februara 2018. godine, piše Lovesensa.

Ovaj mesec u znaku je Bivola koji simbolizuje snagu, odlučnost i spremnost na delovanje, pa će početak 2019. godine biti zapamćen po efikasnom planiranju budućnosti.

Januar je mesec u kojem će um gospodariti nad srcem, znaćete šta vam je potrebno za postizanje unutrašnjeg mira, a mnoge nade pretvoriće se u realnost.

Zvezde donose povoljan period za ljubav - imaćete hraborosti da menjate odnos, bićete realni u tome šta vama i partneru nedostaje i nećete dozvoliti da ljubomora uništi planove.

Optimizam, samopouzdanje i dobre energetske vibracije pomažu da se lako suočite sa svakim problemom ovog meseca.

Pacov - januar 2019.

U januaru vaš ceo život se vrti oko najlepše stvari na svetu - ljubavi. Ako ste u vezi, očekujte podršku partnera i više nežnosti, dok će usamljeni privlačiti pažnju neverovatnom energijom i harizmom. Ovog meseca osetićete najjaču ljubavnu hemiju! Početak meseca biće statičan za vaš znak kada je u pitanju posao, ali moguće je da će talas novih ideja doneti zanimljive promene u karijeri.

Bivo - januar 2019.

Potrudite se da prekinete rutinu i melanholiju u romantičnoj vezi. Uspavani ste kada je u pitanju ljubav, a ako sad delujete, moguće je da ćete uspeti ponovo da razbuktate romantične varnice. Ako tražite ljubav, važno je da napravite prvi korak i pokrenete sudbonosni točak ljubavne sreće - bez oklevanja. Tišina je vaš najbolji prijatelj kada je u pitanju posao. Posvećeni ste poslu, pokazaćete neverovatnu snagu i sposobnost, a autoriteti će biti iznenađeni vašim odličnim rezultatima.

Tigar - januar 2019.

Zvezde ovog meseca Tigrove uče važnim lekcijama kada je u pitanju ljubav. Iako je ovo nepovoljan period za romansu, uspećete da se izborite sa teškoćama ako zaboravite prošlost i postavite zdrave temelje za srećnu budućnost. Oni koji traže ljubav ponavljaju iste greške - stare ljubavi i poznata mesta. Na polju karijere očekuje vas takmičarski duh i daćete sve od sebe kako bi se približili uspehu. Ostvarićete lako ambicije, a u pravom smeru naročito se kreću oni Tigrovi koji se bave menadžmentom.

Zec - januar 2019.

Sećanje na prošlost i na ljubavni zanos koji ste imali na početku veze motivišu vas da ponovo probudite romantične snove u odnosu sa partnerom. Neko zanimljiv je začaran vašom harizmom, a moguće da ćete u bliskoj budućnosti započeti ljubavnu vezu iz snova. Na poslu je važno da pažljivo slušate i pratite šta se događa, jer će neke informacije biti ključne za napredovanje i pozitivne promene.

 

KINESKI HOROSKOP ZA JANUAR 2019: evo šta vašem znaku donosi mesec Drvenog Bivola (do 4. februara 2019. godine)
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt