NEDELJNI HOROSKOP ZA PRVU NEDELJU U 2019: Strelac ima novu ljubav, Ribe rešavaju novčane probleme!

Nedeljni horoskop - saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje do 6. januara 2019. godine!

NEDELJNI HOROSKOP ZA PRVU NEDELJU U 2019: Strelac ima novu ljubav, Ribe rešavaju novčane probleme! Foto: Shutterstock

Ovan

Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla, nego pokušajte da se dogovorite kako da provedete više vremena zajedno. Preko posla možete upoznati neku osobu koja će vam se dopasti, ali to može biti neko koga već znate.

Nemojte se opterećivati previše poslom, samo radite sve na vreme. Imate veliku podršku kolega i nadređenih za sve što radite. Moguć je napredak, samo ne odustajte od zacrtanih ciljeva.

Bik

Veoma ste strastveni i romantični. Što se ljubavi tiče, na mestu za zabavu možete upoznati neku osobu koja će vam se dopasti. Može se javiti neka osoba sa kojom ste već imali vezu ili flert.

Posao vam nije na prvom mestu, već zabava. Želite da putujete i da se odmorite. Ne možete da podnesete pritisak, pa bi trebalo da smanjite tempo na poslu.

Blizanci

Ova nedelja je jako dobra. Konačno ćete završiti neke obaveze koje odavno čekate da završite. Sve ide kako ste zamislili. Potrudite se da date svoj maksimum i da uložite više truda u posao.

Nemojte otaljavati sve. Previše pričate, a niste fokusirani. Napravite plan rada za narednu nedelju, da biste sve stigli da uradite na vreme.

Rak

Komunikacija sa drugima će biti osetno bolja ove nedelje. Ne nervirajte se oko posla, nego dajte sve od sebe da izbegnete svaki problem i nesporazum. Izbegavajte saradnju sa muškim osobama jer može biti malo kompikovanija. Bolje je da radite sa ženama, pošto će to biti mnogo lakše.

Mogući su iznenadni troškovi.

Lav

Sada ćete se uozbiljiti u ljubavi. Avanture ne dolaze u obzir. Potrudite se da pokažete partneru svoja osećanja. Od straha da ne budete povređeni možete oterati neku osobu od sebe.

Na poslu sve ide kako treba, ali možda trošite malo više novca nego što treba. Imajte meru. Pozitivni ste i kreativni ove nedelje.

Devica

Očekivani priliv novca će biti ove nedelje. Ovo je prilično zanimljiva nedelja i pozitivna. Bićete zadovoljni kako stvari idu na poslu, a moguća je i povišica. Zašto da je i ne tražite?

Budite pozitivni i bavite se nekom aktivnošću, a tokom vikenda ne zapostavite prijatelje.

Što se tiče veze, ne dozvolite da partner trpi zbog posla. Konačno nećete više imati nikakve rasprave u vezi. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu.

NEDELJNI HOROSKOP ZA PRVU NEDELJU U 2019. GODINI

Vaga

Finansijska situacija se poboljšava. Pozitivniji ste. Imate osećaj da će se sve lako srediti samo od sebe.

Budite prijatni prema drugima. Ne zapostavljajte prijatelje zbog posla ili privatnog života, jer ako imate neki problem razgovor će vam prijati.

Škorpija

Ako ste slobodni, možete upoznati neku osobu iz inostranstva ove nedelje ili na nekom putovanju možda. Ako ste zauzeti, idite sa partnerom na neki put. Uživajte zajedno više. Potrudite se da budete pozitivni i tako ćete dobrom namerom i konstruktivnim razgovorom popraviti odnos.

Budite vredni na radnom mestu. Potrudite se da se posvetite svemu što ste odlagali dugo. Vreme je za usavršavanje, ne odlažite ništa što ima veze sa tim.

Strelac

Imate višak energije. Bavite se sportom. Potrudite se da se posvetite partneru, iako možda imate dosta obaveza. Budite otvoreni i recite šta vam odgovara, a šta ne. Ako ste slobodni, ovo je nedelja u kojoj se možete zaljubiti. Prijaće vam pažnja neke pozitivne osobe.

Što se posla tiče, i dalje je štednja savet za vas, pošto ipak imate dosta posla. Finansije su stabilne.

Jarac

Ako ste zauzeti nema promena, sve je u najboljem redu. Nemojte kriti od partnera neke bitne stvari koje vas muče. Ako ste slobodni preko prijatelja možete upoznati neku stabilnu osobu koja će vam odgovarati.

Mogući su iznenadni troškovi ove nedelje. Nije dobar period za kupovinu tehnike.

Ne raspravljajte se sa članovima porodice oko nekih sitnica, rešite sve mirno.

Vodolija

Niste baš dobro raspoloženi. Nemate potrebu da objašnjavate drugima svoje postupke. Što se posla tiče, konačno su prošli svi problemi i možete da odahnete. Pazite šta potpisujete ove nedelje, naročito gde ostavljate dokumenta. Moguć je gubitak.

Provedite više vremena sa partnerom, posvetite mu pažnju. Imate višak energije, pa ako ste slobodni, moguća je avantura.

Ribe

Više se nećete osećati toliko loše. Potrudite se da se ne nervirate oko posla. Budite prijatni prema saradnicima, a imaćete više energije da završite sve što ste stalno odlagali. Sada vam ništa neće biti teško. Ove nedelje ćete biti otvoreniji za neke nove prilike na poslu.

Nećete više imati problem sa novcem, neće biti više poteškoća. Manji troškovi su mogući.

Izvor: Mondo / Astrolog Jovana Vilimonović
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt