GODIŠNJA NUMEROLOGIJA ZA 2019: evo šta vam donosi vladavina Trojke

Godina 2019. biće godina obilja! Numerolozi šalju sledeće poruke...

Nikada ne znate šta može da vam se desi u životu, zato stvarajte zalihe na sve strane. Reagujte na vreme da bi ste mogli da pravite mudre izbore.

Ako je vaš broj 5

Držite se čvrsto jer će za vas ovo biti prilično neugodna godina. Ne pravite nagle i ishitrene odluke, jer može da vam se obije o glavu. Ovo nije godina za velika i čvrsta obavezivanja ni na jednom životnom polju, zato se držite malih stvari.

Ako je vaš broj 6

Spremni ste da se ove godine skrasite i da napravite veliku promenu u životu. Može da se desi da vas partner zaprosi, pa da se i venčate. Možda dobijete bebu, ili napravite veliki poslovni iskorak iz svakodnevice. Uglavnom, ovo je godina šansi za vas.

Ako je vaš broj 7

Stvari koje će da vam se dese u ovoj godini će da vas nateraju da se preispitujete oko svega u životu. Fraza "zašto ja?" biće vam stalno u glavi. Dobro se zapitajte ko ste i šta ste i držite se toga da ne biste emocionalno posrtali. I ne zaboravite da tražite pomoć onda kada vam je potrebna.

KINESKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. NAJAVLJUJE VLADAVINU ZNAKA SVINJE: rođeni u ovim godištima imaće najviše sreće!

Ako je vaš broj 8

Ove godine će vam se sve vrteti oko novca, ali i biće ga u ogromnim količinama. Ako ste nezaposleni naći ćete dobro plaćen posao. Ako već imate posao, dobićete unapređenje ili bar povišicu. Ovo je godina i za dobru investiciju. Uložili ste dovoljno napora da vam krene u karijeri.

Ako je vaš broj 9

Budite spremni ove godine na veliku isplatu. Spremite se i da se otarasite onih koji vas koče u ostvarenju ciljeva. Otvaraju vam se novi horizonti i trebalo bi da razmislite o krupnim promenama. Sledi vam uspeh. Sve će ići svojim tokom, samo ako pustite da vreme učini stoje.

Izvor: Telegraf /Horosope.com
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt