3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA TREBA DA SLAVE VLADAVINU JARCA: nezaboravni dani na kraju 2018. godine!

Evo ko treba da slavi ulazak Sunca u znak Jarca na kraju 2018. godine!

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA TREBA DA SLAVE VLADAVINU JARCA: nezaboravni dani na kraju 2018. godine! Foto: Shutterstock

Ova tri znaka Zodijaka očekuje povoljan period za obnavljanje svih svojih ciljeva i snova.

Vladavina Jarčeva počinje 22. decembra i trajaće do 20. januara. Nakon retrogradnog Merkura konačno ćemo osetiti olakšanje, a vladavina Jarca nekim znacima Zodijaka doneće neverovatne dane, ispunjene optimizmom i lepim događajima.

Pa, ako se nađete na ovoj listi, računajte na pravu sreću, jer će za vas sezona Jarca biti jednostavno nezaboravna.

Bik

Osećate se optimistično. Svaka sezona ima svoj cilj i preživeli ste najteže. Ali šta je sledeće? Sigurno se osećate nemirno sa pojavom svake sezone, jer ste imali dosta poteškoća tokom cele godine, ali je veoma važno početi da usmeravate energiju u nešto pozitivno, jer se stvari konačno menjaju. Zapravo, počnite razmišljati kao Jarac, barem na kratko. To znači da ulažete u sebe – više putujte, učite... ulažite u sve što će vam pomoći da ponovo pronađete inspiraciju za život.

Devica

Osećate se sigurno. Ova sezona će biti bogata strastima, romansama i kreativnim poduhvatima. Drugim rečima, izlazite iz vaše udobne zone i počinjete da osvajate svet, jer će sva vrata biti otvorena tokom ove sezone. Bez obzira u kom pravcu idete, očekujte samo uspehe - i stvarno zaslužujete!

Jarac

Proslavite svoju solarnu revoluciju! Srećan vam rođendan Jarčevi! Možda niste oduševljeni plesom i pevanjem, ali pošto je ovo vaša rođendanska sezona, nemate mnogo izbora. Početak nove godine za vas biće zaista neverovatan. Samo se setite ko ste i neće biti prepreke koju ne možete prevazići!

Izvor: Ženski magazin
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt