NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. DECEMBRA 2018: divan period za Škorpije, Ovnovi moraju da štede

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. DECEMBRA 2018: divan period za Škorpije, Ovnovi moraju da štede Foto: Shutterstock

OVAN

Posao - U ovom periodu bićete manje komunikativni, a više okrenuti sebi i razmišljanjima o budućnosti, ali i prošlosti. Bilo bi dobro da nađete kompromisno rešenje sa Devicom, Rakom i Lavom. One koji se bave medicinom ili građevinom očekuje uspeh. Predstoje vam dobici u igrama na sreću. Ipak, budite malo štedljiviji.

Ljubav - Kod vas se podstiče želja za bogatijim društvenim životom, ali ako ste u braku ili imate stalnog partnera, pazite šta radite - partner motri na svaki vaš korak. Dopadate se Vagi i Biku, a vi mislite na nekoga ko se bavi umetnošću.

Zdravlje - Budite oprezni u sportskim aktivnostima.

BIK

Posao - Mnogo toga povoljnog kreće za vas u ovom periodu, pogotovo ako se radi o nekretninama, nasledstvu ili završetku nekih poslova od kojih očekujete lepu zaradu. Postavljate temelje buduće uspešne saradnje sa strancima. Mada ćete biti prilično sumnjičavi, možete očekivati priliv novca ili povoljnu vest o novcu.

Ljubav - Neko će vam se uporno udvarati, ali izgleda da vama ne odgovara takav način komunikacije. Bik spada u strastvene znake, a sve ukazuje da se radi o osobi koja mnogo priča, ali uglavnom izbegava susrete. Nećete pristati na takav stil.

Zdravlje - Bavite se rekreacijom.

BLIZANCI

Posao - I vama kreće nabolje, pa će vam mnogi zavideti. Moraćete da se suočite sa istinom, ali srećom, uspostavićete kontakte sa onima koji su slične struke vašoj i za koje niste ni mislili da su vam odani kako će se to pokazati. Moguć je poveći dobitak preko roditelja, ili povećanje plate ukoliko radite u privatnoj firmi. Neko je svestan vaših vrednosti i spreman da vas finansijski podrži.

Ljubav - Partner često menja raspoloženje jer ne ume da uhvati tempo sa vama. Ima utisak da mu pomalo izmičete kontroli, ili da možda previše uživate u društvu kolega i osoba sa kojima on nema ničeg zajedničkog. Ako ste iste struke, situacija je znatno bolja, predstoji vam zajednički put.

Zdravlje - Više vremena provodite napolju na svežem vazduhu i šetnji.

RAK

Posao - Ovo je povoljan period za vas po mnogim pitanjima. Poziv na saradnju dobićete od Device, Raka, Lava i Riba, a sa Jarcem ili Škorpijom proširićete saradnju.

Trebalo bi da obnovite jedno prijateljstvo koje ste u afektu ili iz povređene sujete prekinuli. Uglavnom pritiče iz poslova koji imaju veze sa inostranstvom, moguće i preko rođaka, ili koje ste sklopili preko posrednika. Planirate nove poslove koji će biti profitabilni.

Ljubav - Slobodni Rakovi mogu očekivati prijatne zajedničke trenutke sa Jarcem, Devicom i Ribama. Ipak, vas najviše privlači jedna Vodolija, ili neki Lav koji često putuje ili je prisutan u javnosti.

Zdravlje - Slušajte savete o zdravlju od starijih i iskusnijih.

LAV

Posao - Očekujete povoljan ishod neke situacije, ali neće baš sve biti onako kako ste očekivali ili kako su vam obećavali. Moraćete da donesete važnu odluku, ali nemojte praviti kompromis nego idite pravo ka cilju. Nemate dovoljno novca ili vas istinski ne interesuje u onoj meri koliko vam je bitno da radite ono što vam najbolje ide od ruke. Sredinom sedmice mogući su dobici.

Ljubav - U ljubavi se, u ovo doba godine, ne snalazite baš najbolje, jer i kod vas i kod partnera stvara se osećaj da ste uhvaćeni u klopku sopstvene nemoći. Ako ste slobodni možete se olako upustiti u vezu sa osobom koja nije za vas.

Zdravlje - Vodite uredniji život.

DEVICA

Posao - Ovo bi mogla biti relativno dobra sedmica ako budete uspeli da iskoristite sve šanse i uspostavite kontakt sa strancima. Skloni ste da pravite planove za nekoliko meseci unapred, a da ne rešavate trenutne probleme, posebno u vezi sa nekretninama. Iako većina predstavnika vašeg znaka ima taman onoliko koliko im je potrebno, stalno su nezadovoljni prihodima. Ne plašite se besparice, imate način da rešite eventualni finansijski problem.

Ljubav - Osećate veliku privlačnost prema nekome ko verovatno oseća to isto prema vama, ali je uzdržaniji u pokazivanju emocija. Bićete u prilici da ga isprovocirate, da biste bili načisto postoji li bilo kakva šansa za vas dvoje. Budite realni u svojim očekivanjima.

Zdravlje - Smanjite obroke.

VAGA

Posao - Za vas je ovo naporan period u kojem ćete sebe opteretiti nepotrebnim sumnjama u uspeh budućeg projekta. Neko će vam pomoći da rešite ne samo dilemu, nego i konkretan problem. Nemojte se upuštati u rasprave, u poslednje vreme to vam baš ne ide od ruke. Mogući su izdaci u vezi sa poslom, ili ako ste u braku partner će želeti da uloži novac u nešto sa čime se vi verovatno nećete složiti.

Ljubav - Period je dobar za sklapanje novih poznanstava i veza, ali samo u tajnosti ili sa osobama koje nisu slobodne. Ako ste u braku moguće su rasprave i naglašena sklonost ka sumnjičavosti.

Zdravlje - Pokušajte da se rasteretite nepotrebnih strahova.

ŠKORPIJA

Posao - Savršeno vam odgovara ovaj period, jer vam to omogućava da nađete zajednički jezik sa prijateljima o nekom veoma važnom pitanju. Razmislite o ponudi koja će vam stići od Lava, i to posredstvom Riba ili Raka. Najviše novca možete zaraditi u saradnji sa Jarcima i Devicama. Budite oprezni ako vam finansijsku transakciju ponudi druga Škorpija. Mogući dobici u igrama na sreću.

Ljubav - Dobar period za ljubav iskoristite na najbolji način. Ako vam neko ko vam je još drag, a niste u vezi, ponudi pomirenje, nemojte biti previše ponosni jer se radi o osobi kojoj je veoma stalo do vas.

Zdravlje - Oslobodite se poroka koji vam smetaju.

STRELAC

Posao - Nalazite se u periodu koji treba da iskoristite na najbolji način. Saradnja sa starijim i iskusnijim Lavovima, Vodolijama ili drugim Strelcima može vam biti od velike koristi.

Nemojte olako ulagati novac u neproverene projekte, pogotovo ako vas nagovaraju Devica ili Ribe. Možda ćete dobiti neku vrstu pozajmice od osobe koja je bliska vašoj prodici.

Ljubav - Nemate razloga da se nervirate ako vam član porodice, bilo vaše ili vašeg partnera, bude stavio primedbe na način života, jer je moguće da više vremena posvećujete poslu nego osobi koja vam je draga. Izbegnite komplikovane paralelne veze.

Zdravlje - Bavite se jogom.

JARAC

Posao - I vašem znaku odgovara ovaj period, kako za završavanje tako i za otpočinjanje novih poslova. Trebalo bi da insistirate na saradnji sa Devicom, Rakom ili Ribama, jer vam mogu biti od velike pomoći. Jedan Bik ili Vaga još razmišljaju o poslu i ne žele da rade pod vašim uslovima. Rešavate ključne probleme, moguće u vezi sa stambenim prostorom ili nasledstvom. Uspećete da sredite finansijsku situaciju.

Ljubav - Dobićete otvoren dokaz nečije naklonosti, a na vama je da odreagujete kako treba. Ali, ako se radi o osobi koju poznajete preko posla, verovatno ćete ustuknuti.

Zdravlje - Izbegavajte masnu hranu.

VODOLIJA

Posao - Pred velikim ste naporima koji se mogu loše odraziti na vaš nervni sistem, između ostalog i zbog toga što ste neorganizovani. Gledajte da budete manje nervozni i više koncentrisani na ono što radite. Ako polažete ispit iz vožnje, budite hladnokrvni. Mogući su manji dobici, ali ne bi trebalo da se zadužujete ili ulazite u rizičan biznis. Mogući su dobici preko bavljenja umetnošću.

Ljubav - Posao kojim se bavite čini vas veoma popularnim u društvu, tako da ste jedan od znakova koji druge najviše intrigira. Svesni ste toga, ali ne bi trebalo da zloupotrebljavate strpljenje i ljubav jedne Vage, Bika ili Ovna. U ljubavi ste pomalo površni.

Zdravlje - Razmislite o dijeti.

RIBE

Posao - Gledajte da u ovom period izbegnete sukob sa kolegama i poslovnim partnerima. Nemojte biti previše uporni da im nametnete svoju volju, jer se posao neće dobro obaviti. Obratite pažnju na ono šta potpisujete i ne trošite previše na garderobu i svoj imidž.

Ljubav - Prilično ste direktni što može izazvati sukobe sa partnerom, tako da ćete verovatno morati da se suočite i sa njegovom istinom koja vam neće ići u prilog. Dobićete poziv od Device, Jarca i jednog Lava. Moguća je romansa.

Zdravlje - Budite pažljiviji.

Izvor: Conoplja news
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt