VELIKI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018.

Šta horoskop najavljuje vašem znaku u pogledu zdravlja i kondicije? Pročitajte...

VELIKI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018. Foto: Shutterstock

OVAN

Mars, vladar Ovna i dalje je u vašoj 12. kući. U konjunkciji je s Neptunom, početkom meseca, pa postoje predispozicije za dnevno sanjarenje, prevelika očekivanja, sumnje i brige. Zbog prevelikih očekivanja mogli bi se razočarati. Napravite nešto u dobrotvorne svrhe ili se vratite radu na duhovnosti ili veri kako bi se vratili u ravnotežu i imali unutrašnji mir. U drugoj polovini meseca osećaćete se bolje, optimistično. Ako imate poteškoća, sada ćete lakše naći tretmane i rešenja, ako tražite savet specijaliste.

Savet: Budite otvoreni i strpljivi u komunikaciji i nemojte delovati samo na temelju svojih ideja, posebno kada takve odluke utiču na druge.

BIK

Optimizam i pozitivan pogled na život pomoći će tokom decembra 2018. godine. Ponekad će vas okolnosti naterati da izađete iz svoje komforne zone brže nego što biste pomislili. Ipak, bolje ćete se nositi s tim situacijama nego inače. Nemojte preterivati u kulinarskim izazovima. Možete se osloniti na intuiciju koja će vas voditi prema pravim izborima i uspehu u budućnosti, te prema rešenjima s kojima ćete biti zadovoljni.

Savet: Nemojte odustati od projekta koji ste pokrenuli, čak iako vam se u nekim trenucima čini da ne vodi nigde! To ne mora biti tako. Razlog odustajanja može biti vaša želja da ostvarite nešto veliko ili da idete kući.

BLIZANCI

Decembar može biti veoma stresan mesec. Nemojte dopustiti opsesivnim mislima o moći i uticaju na druge da vam preplave um i preuzmu kontrolu. Ako primetite promene u navikama spavanja ili ishrani i pojave se problemi, posavetujte se sa specijalistom. Zdravlje nemojte zanemariti, posebno ako imate hroničnih problema.

Savet: Zbog umora i iscrpljenosti moguće je da donesete pogrešne odluke i zato morate potražiti način opuštanja. Odvojite vreme za sebe i za porodicu!

RAK

Nakon 13. decembra 2018. godine naći ćete odgovore za neka zdravstvena pitanja. Vaš doktor reći će vam dobre vesti ili će se krvna slika popraviti ili će neke sumnje biti razjašnjene i slično. Ako primetite neke simptome, obratite se doktoru za savet, nemojte sami nešto preduzimati, poput neproverenih terapija. Nemojte preterivati sa hranom i pićem tokom praznika, posebno ako ste završili sa dijetom.

Savet: Ako ste tužni i neraspoloženi, otvorite se bliskim osobama i tražite savet! U suprotnom se može dogoditi da se previše nadate i da vas iskoristi osoba sklona manipulaciji.

VELIKI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018.

LAV

Tokom decembra 2018. godine bićete dobro, psihički i fizički, ali trud koji ulažete u stvari može vas koštati.

Odvojite dovoljno vremena za dobar san, za svoje hobije, ali izbegavajte šoping kao terapiju, jer ćete biti depresivni kada računi stignu. Mnogi od vas biće zabrinuti zbog debljine. Želećete da vežbate više. Aktivnosti u prirodi najviše će vam prijati. Lavovi sa starijim zdravstvenim problemima mogu dobiti nova upozorenja nakon analiza krvi.

Savet: Budite diskretni kada govorite o svojim idejama i planovima i birajte mudro kome to govorite!

DEVICA

Tokom decembra 2018. godine bićete pod stresom zbog materijalne nestabilnosti. Sada je pravo vreme da reorganizujete svoj život. Pristupite stvarima na konstruktivan način, inače biste mogli imati zdravstvenih poteškoća, nesanicu ili tahikardiju. Prijatelji i porodica na vašoj su strani, iako vam neće uvek reći ono što želite čuti. Objektivno mišljenje nekog ko vam želi dobro može puno pomoći. Kako biste izbegli psihičku i fizičku iscrpljenost, dobro je da promenite malo okolinu i da upoznate nove ljude. Možete se odlučiti za odlazak u teretanu i slično.

Savet: Izbegavajte velike novčane uloge i srežite troškove što je više moguće. Ako ste u dugovima, odredite prioritete otplate!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt