KINESKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Petao dobija posao, Tigar ima sreće u ljubavi (do 6. decembra 2018. godine)

Koji znak kineskog horoskopa će upoznati ljubav svog života u novembru? Pročitajte!

KINESKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Petao dobija posao, Tigar ima sreće u ljubavi (do 6. decembra 2018. godine) Foto: Shutterstock

Novembar je mesec u kojem razmatramo šta smo ostvarili u ovoj godini i koje smo šanse propustili, a period Vodene Svinje razvija empatiju i želju da obnovimo neke odnose, piše Lovesensa. Bićete fokusirani na sreću porodice, partnerove želje i svoj dom. Svinja je znak sreće, šarma i kreativne inteligencije, pa će novembar doneti uspeh i radost na mnogim poljima.

Iako će nam biti važno zadovoljstvo i opuštanje, ovog meseca napravićemo i listu prioriteta. Započećete svoj mali životni projekat koji će vas osloboditi iz lanaca loših navika.

Potraga za apsolutnim mirom i srećom postaje vaša dnevna rutina. 

Bivo - novembar 2018.

Novembar je mesec obnavljanja bliskih odnosa. Moguće je da ćete se fokusirati na energiju ljubavi i nežnosti. Ako tragate za srodnom dušom, dopustite da se iz jednog iskrenog prijateljstva razvije divna ljubav. Na poslovnom planu važno je da obratite pažnju na detalje, a tek onda da delujete. Iskoristite svoje sposobnosti, jer ćete do kraja ovog Mesečevog ciklusa imati šansu da ostvarite veliki uspeh.

Pacov - novembar 2018.

Ovog meseca želećete da izađete iz začaranog kruga rutine, naročito kada je u pitanju ljubav. Radićete nešto zanimljvio sa partnerom, učićete jedno od drugog i uživaćete u zajedničkim trenucima. Oslobodite se na kratko obaveza i pritiska, važno je da radite ono što vas zaista ispunjava. Usamljene duše posmatraće okruženje i tragati za srećom, ali važno je znati kako odmah da otkrijete nečije motive. Moguće je da će vas na poslu ugrožavati nedostatak informacija i bićete u zabludi. Zbog ovoga nećete moći da usmerite energiju u pravom smeru.

Tigar - novembar 2018.

Vreme je da ispunite srce čarolijom iskrene ljubavi! Oni koji su u vezi uživaće u nežnim i iskrenim emocijama, dok novembar donosi divnu energiju i sudbinske preokrete usamljenim srcima. Budite druželjubivi! Na poslu je velika konkurencija i teško se dolazi do ostvarenja ambicija, ali ne odustajte. U novembru imate šansu da pokažete svoje najbolje ideje, a nema sumnje da ćete zablistati.

PROČITAJTE JOŠ: KINESKI HOROSKOP - 12 ZNAKOVA KINESKOG ZODIJAKA: pronađite koji ste znak po godini rođenja

Zec - novembar 2018.

Otpustite prošlost ako želite da pojačate ljubavnu magiju. Slatke uspomene koje se svakodnevno vraćaju samo su prepreka koja ne dozboljava da otvorite srce za nove mogućosti. Povratak stare ljubavi pokazaće se kao velika iluzija, ali važno je da od prošlosti ostane samo dobra životna lekcija. Na polju karijere očekuje vas puno nedovršenih poslova i važnih odluka. Dobro se snalazite, a vaš šarm pomaže da u važnim poslovnim aktivnostima ostavite dobar utisak.

Zmaj - novembar 2018.

Komunikacija je važna za održavanje romantične veze, zato što pre partneru recite koje reči se kriju u vašoj duši. Usamljeni Zmajevi imaju dobro rasuđivanje ovog meseca, pa ako nešto na ljubavnom planu ne ide kako želite, samo vi znate rešenje. Poslušajte lični instikt. Na poslu vas očekuje pozitivna energija, a mnoge stvari rešićete tako što ste napokon razgraničili šta funkcioniše, a šta vam nije potrebno. Na polju karijere sledi savršen balans.

 

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE: KINESKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018: Zmija, Konj, Koza, Majmun, Petao, Pas, Svinja
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt