BRIŠU SE KARMIČKI DUGOVI OVOG MESECA! KINESKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018: šta vam donosi mesec Vodenog Psa

Sudbina najavljuje brisanje karmičkih dugova!

BRIŠU SE KARMIČKI DUGOVI OVOG MESECA! KINESKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018: šta vam donosi mesec Vodenog Psa Foto: Shutterstock

Mesečni kineski horoskop za oktobar predviđa veliki povratak harmonije u mnoge prijateljske, ljubavne i porodične odnose, piše Lovesensa. Stare greške biće ispravljene, a karmički dugovi zauvek izbrisani!

Od 9. oktobra do 7. novembra našom sudbinom vladaće Vodeni Pas, predstavnik meseca oktobra u 2018. godini. U 2018. godini vlada Zemljani Pas, a u oktobru Vodeni, a spoj ovih elemenata daje nam šansu da se rešimo starog tereta i započnemo proces transformacije.

Pas je znak ljubavi, deljenja, entuzijazma, lojalnosti, a baš takva osećanja ispuniće našu dušu do 7. novembra. Međutim, nežnost nas ponekad vodi u svet mašte, a kada dođe vreme da se probudimo, ponovni susret sa realnim svetom može biti surov.

KINESKI HOROSKOP - 12 ZNAKOVA KINESKOG ZODIJAKA: pronađite koji ste znak po godini rođenja

Na polju karijere očekuje vas više razumevanja, šansi za uspeh i odličan timski rad, ali ovo nije period za preduzimanje rizika. Mračna strana Psa koji vlada ovim mesecom jeste pesimizam, što može negativno da se odrazi na poslovne strategije i odnose sa kolegama.

Ovo je jedan od najpovoljnijih perioda za pronalazak nove ljubavi. Mnogi znakovi će upoznati nekoga ko će probuditi njihovo uspavano srce. To neće biti samo avantura, već šansa da započnete romansu koja može biti večna.

Bivo - oktobar 2018.

Oktobar je mesec ravnoteže. Uživaćete u društvu dragih ljudi, a mesec Vodenog Psa donosi šansu da popravite neke odnose. Očekujte nešto novo i nestvarno ako tražite ljubav, jer sledi period romantičnih iznenađenja. Na poslu vas očekuje neverovatna sreća. Imaćete priliku da se dokažete i privučete uspeh. Prati vas pozitivna energija do kraja meseca.

Pacov - oktobar 2018.

U romantičnoj vezi će cvetati najlepše cveće ljubavi. Sa patnerom imate puno zajedničkih interesovanja i ovog meseca iskoristite dobru energiju za lepe planove i zabavu. Zaštitite se i oslobodite toksičnog okruženja. Naravite oko sebe krug ljudi sa kojima uživate i koji vas podstiču na dobra dela.  Šarmantni ste i komunikativni, pa lako osvajate simpatije. Ovog meseca ćete zablistati jer ste dobro pripremljeni za probleme i uspećete da se izborite sa svakim izazovom.

Tigar - oktobar 2018.

Vreme je da otvorite svoje mistično srce i otkrijete najdublja osećanja. Samo tako ćete privući energiju ljubavi, a to se odnosi i na zauzete i na usamljene Tigrove. Zablistaćete na polju karijere, jer ste dobro pripremljeni i organizovani. Svaki zadatak detaljno istražite i bićete za korak ispred svih. Moguće je da ćete dobiti informacije koje će pomoći da se približite uspehu.

Zec - oktobar 2018.

Prilagođavate se partnerovim potrebama i pokušavate brzo da rešite problem. Oktobar vam donosi davno izgubljenu ravnotežu koja je presudna za budućnost sa partnerom. Ljubavno razočaranje iz prošlosti ostavilo je trag na vašoj duši, a rane će zaceliti nova ljubav. Na poslu budite vrlo oprezni, beležite sve što se događa i čuvajte svaki dokument. Možda će vam neki dokazi zatrebati u budućnosti.

Zmaj - oktobar 2018. godine

Budite opušteni i uživajte u dobrim događajima koji predstoje. To ne znači da ćete prestati da planirate, analizirate i budete odgovorni, već ćete to raditi na svesniji način, bez opterećenja. Vašem optimizmu i stasu nemoguće je odoleti, pa se slobodno nadajte sreći na polju ljubavi.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE PROGNOZU ZA OVE ZNAKE: ZMIJA, KONJ, KOZA, MAJMUN, PETAO, PAS, SVINJA!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt