HOROSKOP DONOSI DAN ZA ODLUKE: ovom znaku Zodijaka se danas menja sudbina

Horoskop danas donosi dan stvoren za planove a evo šta vam predviđa sudbina!

HOROSKOP DONOSI DAN ZA ODLUKE: ovom znaku Zodijaka se danas menja sudbina Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop - trigon Merkura i Marsa - predstavlja jedan od najpovoljnijih aspekata za sve znake Zodijaka, piše Lovesensa.

Za rođene u znaku Ovna, ovo može biti zaista sudbinski dan jer će neki pripadnici znaka baš danas doneti veliku odluku - da zasnuju porodicu!

Biće to dobra odluka, jer je dan kao stvoren za pravljenje planova za budućnost, kao i ozbiljne razgovore sa dalekosežnim posledicama. Iznenadiće vas što i vaš partner razmišlja o istoj temi s jednakom ozbiljnošću. 

Usamljenim Ovnovima danas se, takođe, sprema pravi sudbinski preokret - susret zbog kojeg će vam srce zakucati tako ludo kako već dugo nije. Oslušnite svoje želje, one će vam otkriti gde vas, zapravo, čeka sreća.

Na poslu malo usporite tempo, kako ne biste bili potpuno iscrpljeni do kraja dana. Vreme je da razmislite o ozbiljnoj rekreaciji, neophodno je da dovedete svoju energiju ponovo u ravnotežu.

PROČITAJTE JOŠ: 

SOFIJA VERGARA - ŽIVOTNA PRIČA: nakon ubistva brata, razvoda i borbe sa rakom, ponovo pronašla sreću

SINIŠA UBOVIĆ OTKRIVA KAKO DA PRIZOVETE SREĆU: Ako stalno privlačite slične ljude, slične događaje, evo šta je razlog!

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018. godine

HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U VAGI: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 23. oktobra 2018.)

OVAN (21. 3 - 20. 4)

POSAO U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, možete da dobijete ponudu za isplativ posao. Jedan od vaših vladalaca Pluton, simbol moći, 1. oktobra kreće direktnim hodom preko astrološkog polja karijere, donoseći vam podršku osoba na položaju. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, pristižu vam finansijski dobici, ukoliko ste umetnik ili sportista.

LjUBAV Sunce u polju partnerskih odnosa, već početkom perioda, nagoveštava mogućnost da na javnom skupu upoznate nekog Lava ili Strelca. Posle 5. oktobra, Venerin retrogradni hod preko polja erotike priziva stare ljubavi u vaš život. Pozicija Merkura, planete komunikacija, posle 10. donosi vam virtuelni, a zatim i stvarni susret sa zanimljivom osobom.

ZDRAVLjE Glavobolja. Posetite zubara.

BIK (21. 4 - 21. 5)

POSAO Opozicija između retrogradnog Urana, planete više sile u vašem znaku i vašeg vladaoca Venere, simbola novca, koja 5. oktobra kreće retrogradnim hodom, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije. Sredinom oktobra, obratite više pažnje na odnos sa mlađim saradnicima, ako ste rođeni u tećoj dekadi. Poslušajte savet Vage ili Riba.

LjUBAV U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o vodenom znaku. Pluton, jedan od vladalaca kuće ljubavi, početkom oktobra kreće direktnim hodom, zbog čega će Jarac pokušati da vam nametne svoj stav. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju i ljubomoru.

ZDRAVLjE Reumatske tegobe. Rekreirajte se.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018. godine

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

POSAO Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, 10. oktobra ulazi u Škorpiju, znak u kome se već nalaze Mesec, retrogradna Venera i Jupiter, simboli novca i prosperiteta, i to u opoziciji sa retrogradnim Uranom. Zbog toga bi trebalo da povedete više računa o tome šta i kome pričate, kao i kome pozajmljujete novac. Oslonite se na Ovna ili Lava.

LjUBAV U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, očekuje vas susret sa senzualnom osobom sa kojom ćete postepeno otkrivati zajedničke teme i interesovanja. Posle 5. oktobra, Venera, simbol emocija, kreće retrogradnim hodom preko vašeg šestog astrološkog polja, što povećava šanse da obnovite vezu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

ZDRAVLjE Briga za starijeg člana porodice. Nesanica.

RAK (21. 6 - 22. 7)

POSAO U vreme punog Meseca, vašeg vladaoca, oko 25. septembra, trebalo bi da obratite više pažnje na partnerove želje i potrebe, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, saradnja sa ženama donosi vam profesionalni uspeh i materijalnu satisfakciju. Poslušajte savet Device ili Bika koji vam uvek daju podršku.

LjUBAV Pluton, simbol moći i erotike, 1. oktobra kreće direktnim hodom preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, zbog čega će voljenoj osobi biti veoma važno da prihvatite neki njen predlog ili sugestiju. Posle 10. oktobra, aspekti Merkura koji ulazi u Škorpiju, nagoveštavaju mogućnost zaljubljivanja u mlađu osobu, posebno ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka.

ZDRAVLjE Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu. Osetljiv stomak.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE HOROSKOP ZA OVE ZNAKE: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt