KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: šta vašem znaku donosi Metalni Majmun koji vlada do 9. septembra

Vladavina Metalnog Majmuna donosi turbulentan period - evo šta očekuje vaš horoskopski znak!


Zmija 

Svaku neprijatnost ili problem u vezi rešićete otvorenim razgovorom. Ako ste iskreni i spremni za promene, ponovo ćete zaslužiti poverenje partnera. Usamljena srca zaljubiće se u osobu koju smatraju nedostižnom, ali zvezde menjaju put sudbine i ubrzo ćete shvatiti da ste stvoreni jedno za drugo. U avgustu vas čeka puno planova i posvećenost poslu, ali nemojte da se iznenadite kada se na putu ka uspehu pojave prepreke. 

Konj 

Mesec strasti i prijateljstva - da li vam baš avgust donosi ljubav iz snova? Ako ste usamljeni, slušajte intuiciju i očekujte dobre promene na romantičnom planu. Bićete fokusirani na važne poslovne odluke. Nemojte previše da se opterećujete, jer iako napravite loš i rizičan potez, lako ćete se vratiti dobrim izborima. 

Koza

Sukobi, drama i loša komunikacija... Ovog meseca potrebno je da popustite i usmerite se na širenje dobre energije. Ne dozvolite da vas ego uvuče u zamku, već dobrim delima prkosite lošoj karmi. Ako već dugo čekate na ljubav, očekuje vas malo razočaranje. Pomirite se sa tim i otpustite loša osećanja. Očekuje vas odlična ponuda za posao ili rad na važnom projektu, ali ne dozvolite da vas strah i manjak samopouzdanja sputavaju. Očekuje vas uspeh!

PROČITAJTE: PRECIZAN LETNJI HOROSKOP ZA 2018: evo kakva ljubavna sudbina vas očekuje (PO DATUMIMA)

Majmun 

Izvinjenje je prihvaćeno, prošlost je zaboravljena, a ljubav u vezi ponovo cveta. Ali, za usamljene duše prognoza nije baš tako dobra. Moguće je da će vas začarati iluzija ljubavi, popularno nazvana kao prijateljska zona. Prijatelji ste, ali i nešto više od toga, a ovakav odnos je jedna velika ljubavna igra koja vam neće pokazati put ka iskrenoj ljubavi. Na poslu vas očekuje naporan period. Reševaćete poslove i greške iz prošlosti, a očekuje vas i bezbroj novih obaveza. Organizujete i iskoristite svoje talente.

Petao

Zbog stare greške očekuje vas razgovor sa partnerom u kojem ćete morati da otkrijete sve namere i tajna maštanja. Ako mislite da nemate sreće u ljubavi, rešenje potražite u svojim postupcima. Verovatno sebi ne želite da priznate, ali privlače vas komplikovani odnosi i rizične ljubavne veze. Razmislite šta zaista očekujete od ljubavi. Moguće je da ćete na poslu napraviti veliku grešku koja će uticati na zadatak koji već dugo rešavate. Ne očajavajte, svaka greška može da se ispravi.

Pas 

U avgustu uživate u društvu partnera i ljubav ispunjava vašu dušu. Moguće je da ćete sresti starog poznanika koji će probuditi emocije. Međutim, ukoliko se vaša veza pokaže kao neuspešna, sačuvajte prijateljstvo, jer tako kvalitetne osobe ne treba lako izgubiti. Na poslu ćete dobiti zadatke na kojima nikako niste želeli da radite, ali baš na njima se ističu vaše sposobnosti. Očekuje vas povećanje zarade!

Svinja 

Sačuvajte trenutnu bliskost sa partnerom, uživajte u ljubavi i ne dozvolite da bilo šta ugrozi vaš odnos. Ako ste usamljeni, u avgustu vas očekuje puno zabave i novih susreta. Ostanite smireni i opušteni kada se na poslu pojavi talas briga, nevolja i nerešenih zadataka. Odmorite se i skupite energiju, a onda pokažite šta sve umete. Ako se dobro pokažete u kriznoj situaciji, uskoro će vaša lista poslovnih ambicija biti ispunjena.

Izvor: Lovesensa
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt