KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: šta vašem znaku donosi Metalni Majmun koji vlada do 9. septembra

Vladavina Metalnog Majmuna donosi turbulentan period - evo šta očekuje vaš horoskopski znak!

KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: šta vašem znaku donosi Metalni Majmun koji vlada do 9. septembra Foto: Shutterstock

Mesečni kineski horoskop za avgust najavljuje talas optimizma i pozitivne energije koja nas podržava na putu dobrih i važnih promena, piše Lovesensa.

Od 11. avgusta do 9. septembra 2018. vlada Metalni Majmun - ukazuje na obnavljanje energije i rešavanje svih zapostavljenih poslova iz prošlosti. Ovo je period pripreme za neke bolje i lepše dane, a kraj leta u znaku Metalnog Majmuna daruje vam bistar um, zabavu i puno odmora.

Vreme je da postavite temelje finansijskog blagostanja i stabilne ljubavi, zato iskoristite moćnu energiju ovog perioda i spremite se da uskoro upoznate čari boljeg života.

Bivo 

Ovog meseca strpljenje je ključ od vrata večne ljubavi. Vašu vezu ugrozile su nepredviđene okolnosti i jedna situacija dovoljna je da uzrokuje buru vatrenih osećanja. Saslušajte savete prijatelja, ali nekada je najbolje poslušati glas svog srca. Usamljeni će ovog meseca biti oprezni, pa će svaku ljubavnu ponudu razumeti kao pretnju koja može da ugrozi  životnu ravnotežu. Kraj leta donosi odlična dešavanja na polju karijere, a trud koji ste do sada uložili uskoro će se isplatiti.

Pacov 

Kompromis je najveća tajna srećne ljubavi, a takav stav i vi ćete morati da poštujete u avgustu. U ovom periodu usporite, kontrolišite ego i ne sudite, jer se nudi prilika da lako rešite sve ljubavne probleme iz prošlosti. Aktivirajte se! I sitni koraci na polju karijere mogu u narednim danima doneti veliki uspeh.

PROČITAJTE: GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV I BRAK: otkrijte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak u 2018. godini

Tigar 

U prethodnom periodu na polju ljubavi vladala je neprijatna atmosfera, a sada je važno da se izolujete i sagledate širu sliku svih dešavanja. Da li su problemi sa partnerom zaista nerešivi i vredni da pustite vašu ljubav niz reku zaborava? Mnoge usamljene duše brzopleto će ući u novu romantičnu vezu, ali ubrzo će shvatiti da su od ljubavi želeli nešto sasvim drugačije. Možda ste na poslu ostvarili veliki uspeh, ali organizacija vam je neophodna.

Zec

Kraj leta apsolutno je vaš period za ostvarenje ljubavnih snova. Ako ste u vezi, odnos sa partnerom postaje dublji, stabilniji i lepši, dok će usamljeni upoznati osobu koja zrači neverovatnom energijom. Iako ste se tek upoznati, osetićete savršenu povezanost sa novim partnerom. Nema potrebe da žurite sa planovima, uživajte u trenutku. Dobićete od iskusne osobe odličan savet za napredovanje u karijeri, a potrudite se da ga iskoristite na najbolji način.

Zmaj 

Ako ste rođeni u znaku Zmaja, zahvalite se zvezdama, jer je avgust odličan mesec za ostvarenje na poslu i u ljubavi. Napokon možete da se opustite i polako planirate budućnost. Univerzum vam šalje jasne signale da ste na pravom životnom putu. Ako ste usamljeni, moguće je da će u narednom periodu misteriozna i zanimljiva osoba zauzeti posebno mesto u vašem životu.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE: KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: Zmija, Konj, Koza, Majmun, Petao, Pas, Svinja
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt