Numerološka prognoza za jul 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj

Izračunajte svoj bioritamski broj i saznajte šta vam numerologija predviđa za jul!

Numerološka prognoza za jul 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Ovo bi mogao biti vrlo dinamičan mesec, u mnogo čemu će vas podsećati na početak godine ili na period kada ste započinjali neke nove poslove. Moguć je susret sa onima koje dugo niste videli. Na vas imaju uticaja Sunce, Mesec i Jupiter, što sve skupa simbolizuje mogućnost velikog bogatstva i popularnosti, naročito preko rada sa strancima ili osobama koje žive u prekookeanskim zemljama. U ljubavi ćete biti najverovatnije prilično naivni i možda skloni da previše flertujete. Ako nemate stalnog partnera, nećete biti načisto ko vam se dopada, a ukoliko ulazite u novu vezu nemojte se ponašati kao da ste vi za onu drugu stranu dobitak, već obrnuto, ako ne želite da ostane sami. U poslu predstojie neočekivatni obrti. Stabilizaciju stanja možete očekivati u drugoj polovini meseca. Što se zdravlja tiče, možete imati problema zbog viška težine ili sklonosti ka preterivanju kako u hrani tako i u piću. Za novac ovo je odličan mesec.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki zdravstveni horoskop za jul 2018. godine

DVOJKA

Imate strah od besparice ali to će vas naterati da se prihvatite nekog ozbiljnog posla, ili bar sigurnog u državnoj, ili dobro stojećoj privatnoj firmi. Moguće da će vam se učiniti da radite posao ispod vašeg nivoa ili da vas previše iskorišćavaju, malo plaćaju i najverovatnije ćete razmišljati o privatnom poslu. To baš i ne bi bilo tako mudro jer vam sa tog mesta predstoji odlazak na mnogo bolji položaj. Vaša potreba za sigurnošću kada je ljubav u pitanju biće zadovoljena ukoliko ste u braku jer ćete uz malo truda uspeti da ostvarite harmoničan odnos sa partnerom, a ukoliko ste slobodni možete imati vezu sa osobom koja ima dosta problema unutar svoje porodice. Mlade predstavnice ovog broja najverovatnije će se zaljubiti u situiranog muškarca koji nije slobodan.

TROJKA

Jedan od izuzetno aktivnih, dinamičnih meseci u kojima vaša kreativnost, talenti, a i komunikativnost mogu da dođu do punog izražaja. Bilo bi najbolje da se orijentišete na rad sa strancima bez obzira na to da li se radi o dugoročnoj ili kratkoročnoj saradnji. Prenaglašen uticaj Jupitera kao vladaoca vašeg broja čini vas preterano velikodušnim i sklonim trošenju, i zato pripazite kako rukujete novcem. Moguća ljubavna romansa sa nekim koga upoznate na putu a bilo bi izuzetno dobro ako biste mogli sebi da priuštite bar na kratko odlazak u inostranstvo iz turističkih razloga. Ako radite u medijima ili se bavite izuzetno dinamičnim poslom ili radite više poslova paralelno, moguće je da preko kolega, koga možda dobro i ne poznajete sretnete nekoga ko će vam se svideti.

Kliknite OVDE za nastavak numerološke prognoze za jul 2018!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt