Veliki zdravstveni horoskop za maj 2018. godine

Mesečni horoskop otkriva koga u maju očekuje neverovatna energija, a ko će imati problem sa hroničnim oboljenjima i prolećnim umorom!

Imunitet bi vam mogao pasti ili biste mogli upasti u zamku preterane brige i uznemirenosti. Umor vrlo lako vodi do neopreznosti, pa može doći do raznih povreda i nezgoda. Budite oprezni!

Savet: Izdvojite vreme i za porodične probleme koje ste do sada odlagali!

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA MAJ 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

DEVICA

Previše putovanja može vas iscrpeti. Nekoliko starih poteškoća mogu se odjednom pojaviti, a neke mogu postati hronične. Zato je veoma važno da se više posvetite svom zdravlju i bez panike! U periodu od 13. do 19. maja bićete skloniji nezgodama, posebno na poslu ili povezano sa poslom. Budite oprezni i izbegavajte nagle pokrete i opasne situacije.

Savet: Ne trošite novac na nepotrebno, platite dugove i pokažite više takta na poslu! Ako reklamirate posao putem interneta, budite aktivniji!

VAGA

Profesionalan život Vaga pun je stresova ovaj mesec i nestabilnosti, a to se može odraziti na zdravlje. Na sreću, dobićete podršku kada se najmanje budete nadali i to će vam puno značiti. Od 13. do 19. maja budite oprezni, jer tada može doći do nezgoda, padova i povreda.

Savet: Nemojte varati voljenu osobu! Ako niste u vezi, nemojte se zadržavati u društvu osoba koje su u braku koliko god da su privlačne!

ŠKORPIJA

U prvoj polovini maja bićete puni energije, društveni i samopouzdani. Nemir i verovatnoća preterivanja sredinom maja mogu vas iscrpiti i izazvati zdravstvene probleme. Mogli biste da osećate sve više i više umora, pa je najbolje da više vremena provodite kod kuće, u svom gnezdu, i da se dovoljno odmarate kako bi napunili baterije. Nemojte pokušavati da popravite kućne kvarove, posebno ako niste dobri u tome. Mogli biste se povrediti.

Savet: Nemojte biti posesivni, ljubomorni i ne pokušavajte da manipulišete! Mogli biste puno izgubiti, na poslovnom i ljubavnom polju!

STRELAC

Retrogradno kretanje Jupitera (vladara Strelca) kroz 12. kuću Strelca može doneti introvertnost, diskretnost, meditaciju, ali i požrtvovnost. Stari zdravstveni problemi mogu se ponovno pojaviti i sada im morate posvetiti više pažnje. Tražite drugo mišljenje, doktore koji su na dobrom glasu i uložite u poboljšanje zdravlja. Ne bi štetilo da budete na dijeti ili da se odlučite za zdraviji život i da pokušate da reorganizujete raspored i ritam života, do 21. maja. Uspostavite ravnotežu između posla i pustolovina, pa se odmarajte dovoljno.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE NASTAVAK ZDRAVSTVENOG HOROSKOPA: JARAC, VODOLIJA, RIBE!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt