HOROSKOP OTKRIVA KOGA OČEKUJE NOĆ VATRENE STRASTI: ovaj znak danas skida masku i želi samo ljubav

Dnevni horoskop donosi sreću, a ovaj znak će sve učiniti da se njegov partner oseća kao na sedmom nebu!

Kada su finansije u pitanju, ovo su dani u kojima mnogo možete dobiti, investicije i ulaganja mogu doneti velike dobitke, ali ako tako i bude, ništa od tih dobitaka nećete zadržati. Ovaj aspekt (Venera opozicija Jupiter) govori o trošenju, o skupim stvarima, trošenju na užitke i lepotu zato, ako ne želite da upadnete u minus, zaboravite na kupovinu ili “slučajno” zaboravite karticu kod kuće. Novac se lako dobija i još lakše se troši. Opet, s druge strane, novac kruži, sećanje ostaje, a on dolazi i odlazi. Pa eto, dok Mesec ide znakom Bika, potrebno je svima malo opuštanja, ali posle nema nazad.   

Od srede Mesec menja znak i ulazi u znak Blizanaca, Saturn kreće retrogradno, a Sunce pravi konjunkciju sa Uranom, pa izgleda kao da nam Nebo šalje zbunjujuće poruke. Obratite pažnju na Sunce koje se spaja sa Uranom. Ideje koje vam dolaze toga dana, vesti koje čujete od svog pretpostavljenog ili sugestije partnera, izuzetno su važni jer kriju određenu poruku namenjenu samo vama. Lični uspeh dolazi od toga koliko ste sposobni da prepoznate poruke upućene lično vama i koliko ste sposobni da iskoristite ponuđenu šansu.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U BIKU: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 21. maja 2018. godine)

Ovo su ponovljene šanse, jer Saturn će vas vratiti da dovršite nedovršeno.

Od četvrtka Sunce ulazi u znak BIka i svest se fokusira na materiju, konkretizaciju i praktičnost. Traže se bogati i imućni partneri, više se ne razmišlja niti se snaga uludo troši, već se fokus prebacuje samo na one konkretne stvari od kojih imate mogućnost zarade i materijalnog dobitka. Sada status više nije bitan, jer se sve prelama preko materijalne dobiti. Uspeh i vrednost kroz prizmu Bika izgleda ovako: Uspešan si onoliko koliko para imaš.

Možda malo pregrubo, ali i nije ukoliko pričamo o ljudima koji su većinu svog života proveli filozofirajući, a svoje talente i sposobnosti uludo bacali. Ako je nešto dar i talenat, ne treba ga se stideti, još manje obezvređivati ga uzimajući ga zdravo za gotovo, već u njega treba ulagati, a kasnije ga materijalizati. Zato ovo vreme (Sunce u Biku) treba iskoristiti na najbolji način za materijalizaciju, stvaranje kapitala i investiranje. Budite samo oprezni šta i koliko jedete, jer su ovo dani hedonizma i uživanja u kojima se vrlo lako pretera.

Sa retrogradnim Saturnom poslednjeg dana kreće retrogradno i Pluton, pa ćete morati sa svime što vam nose brze planete, da se suočite i sa određenim karmičkim dugovima i lekcijama. Potrajaće to, stare stvari će isplivati na površinu, porodične tajne se moraju otkriti, a lažni „dobročinitelji“ će otići. Sve su to lekcije koje vas čekaju i koje morate prihvatiti ma kako one bolne bile. Što brže prihvatite, to ćete dalje krenuti čistiji i spremniji za nove događaje, nove šanse i ljude i naravno za sreću koja uvek traži oslobođenje od starog i polovnog, bilo da su stvari, sećanja ili ljudi. 

Tekst: Paula Ključević

Izvor: Profesionalna astrologija
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt