VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA 2018: ko će imati najviše a ko najmanje sreće u godini Psa

Prema kineskom verovanju, dolazak psa u kuću simbol je dolaska sreće. Upravo zato godina Psa donosi pozitivne promene i srećne okolnosti...

VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA 2018: ko će imati najviše a ko najmanje sreće u godini Psa Foto: Shutterstock

Onoga koga pas voli, voleće ga bezuslovni, bezgranično i biće mu "veran kao pas". A pas bez ljubavi je "bedan kao pas". Iako ponekad deluju nezainteresovano, u Psima ključa vulkan strasti u ljubavnim odnosima. U ovoj 2018. godini ta bi se njihova strast s mnogo osećanja mogla preliti i na sve ostale znakove kineskog horoskopa.

Pacov

Obično se ne zamarate nebitnim sitnicama, zauzeti ste zabavljanjem i ispunjavanjem svojih ciljeva, takav je jednostavno vaš nagon. U godini Psa postaćete odlučniji nego ikada da ostvarite još veća dostignuća. Sve ste male korake savladali i sada je vreme da vaš trud urodi plodom. Baš kao što se znate dobro zabavljati, znate i marljivo raditi. Odlazak na egzotično putovanje pomoći će da se oslobodite tenzije, ali i proslavite svoj uspeh.

Iako Pacov i Pas nisu uvek najbolji par, njegova vam nežna i odana energija može pomoći da unapredite svoj ljubavni život. Vaš će partner biti sretan kada naučite da izražavate osećanja, umesto da ih držite u sebi. Ako ste sami, pomraćenje Meseca 27. jula biće idealno vreme za pronalazak ljubavi, ali i za poslovni napredak u obliku povišice ili unapređenja.

Godina Psa pruža vam priliku i da učvrstite prijateljstva. Na poslovnom planu će vam se otvoriti nove mogućnosti, a pomračenje Sunca 11. avgusta idealno je vreme da u poslovnim planovima odete korak dalje.

Bivo

Bivo je jedan od najpouzdanijih znakova i baš poput Psa, želi se osećati cenjeno. U godini Psa vaši će prijatelji, porodica i kolege pronalaziti razne načine da vam pokažu svoju naklonost, naročito u vreme pomračenja Sunca 11. avgusta Vaša želja za izgradnjom srećnog života još više raste dok upoznajete prave ljude i stavljate stvari na svoje mesto. Iako planovi često ne idu u smeru kojim želite, ne bojite se ponekad ispasti naivni, sve dok vas to vodi do željenog cilja.

Na ljubavnom području, za razliku od prošle, ova će vam godina doneti mir i stabilnost. Ako ste sami, uživaćete u sporijem tempu upoznavanja. Ako ste u vezi, shvatićete da ste prestali preterano analizirati. Što ste opušteniji, to ćete ljudima biti privlačniji. Pokušajte izaći iz zone sigurnosti i otvoreno priznati osećaje.

Društveni život će vam biti na iskušenju tokom pomračenja Meseca 27. jula, jer će vam poverenje biti narušeno. Iz toga ćete naučiti lekciju i nećete ponavljati iste greške. Moguće je da ćete se ponovno povezati i s prijateljima iz prošlosti. Godina pred vama povoljna je i za pozitivne promene na poslovnom planu. Sada je vreme da izrazite svoje želje i delujete u skladu s njima. Najpovoljnije razdoblje za to je oko pomračenja Sunca 11. avgusta.

Tigar

U godini Psa, Tigar bi se mogao osećati kao da se život odvija u usporenom filmu. Vi volite kada su stvari odvažnije i uzbudljivije. Ipak, ova godina donosi mnogo radosti i pozitivnih lekcija. Naučićete da se malo opustite i otvorite prema drugima. Naučićete kako drugima prepustiti kontrolu, iako ste rođeni vođa. Energija Psa naučiće vas da se opustite i više uživate u životu.

Tigar ima urođeni šarm zbog kojeg mu nije teško pronaći partnera, a iako vam ova godina neće biti tako uzbudljiva na ljubavnom polju, veze koje ćete privlačiti biće nežnije, slađe i puno iskrenije. Veza koju ćete ostvariti ove godine biće neraskidiva, posebno ako se dogodi oko pomračenja Sunca 11. avgusta. Pod uticajem energije Psa, uživaćete u mirnijem stilu života, pa ćete glasne zabave zameniti intimnim večerama u društvu prijatelja i gledanjem televizije. Pomraćenje Meseca 27. jula otvoriće put novim ljudima. Bilo da je reč o kolegama ili novim prijateljima, vaša će vam unutrašnja senzibilnost pomoći u svakom odnosu.

Ove godine pokušajte se više družiti bez unapred zadanog plana. To će vas osloboditi i opustiti. Iako volite biti glavni, u vladavini zemljanog Psa, postaćete timski igrač i otkriti kao je to puno lakše nego uvek biti na čelu. Ovo je odlično vreme da preduzetnici pokrenu nove poslove. Kada zatražite ono što želite, zaradićete više novca i povlastica.

PROČITAJTE JOŠ: GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP OTKRIVA MRAČNE TAJNE I PLANOVE SUDBINE: da li ste spremni za godinu zemljanog Psa?

Zec

Znak Zeca najbolje se slaže sa Psom. Ove godine napredovaćete u svakom području života i lansiraće vas na put ka ostvarenju snova i ciljeva. Od nove veze do napretka na poslovnom i privatnom planu, ovo je odlična godina za izgradnju stabilnosti. Čak će i vaša financijska situacija imati dobrobiti od zemljanog elementa, a videćete kako, kroz dobro promišljene odluke, novčano stanje postaje bolje. Malo se opustite i zabavljajte se.

Navikli ste biti neprimetni, pa će vas iznenaditi kada vam neko izjavi ljubav. Ako ste sami i tražite nešto novo, odlično je vreme da iskusite romantične večeri pod zvezdama i zabavne zajedničke aktivnosti. Vaša će osetljivost možda biti naglašenija ove godine, ali ne brinite se. Ljubav će vam procvetati onda kada si dozvolite zacrtati ciljeve i držati ih se. Ne zaslužujete ništa manje od iskrene sreće.

Na poslovnom vas planu takođe čekaju pozitivne promene. Ako ste zaposleni, ove ćete godine malim koracima napredovati do posla iz svojih snova. Možda nećete odmah dobiti vodeću poziciju, ali vaš će trud biti prepoznat i nagrađen. Ova je godina odlična za poboljšanje finansijskog stanja, pa razmislite o ulaganju, posebno oko pomračenja Sunca 11. avgusta.

Zmaj

Budući da se Zmaj i Pas ne slažu najbolje, ovo bi za vas mogla biti godina promena. Vi želite da se sve događa brže i dinamičnije nego što energija Psa može pružiti. Ali uzmite ovu energiju kako biste naučili nove veštine. Pomoću strpljivosti, saosećanja i brige za sebe, doći ćete na vrh, kao i inače. Obratite pažnju na zdravlje, naročito u leto. Pokušajte izdvojiti malo vremena za sebe kako biste se odmorili i napunili baterije.

Iako ste odvažni i volite reći sve što vam je na umu, godina Psa doneće vam mnoge promene, pa tako i na ljubavnom polju. Odanost postaje vrlo važna u svim odnosima, naročito ljubavnim. Drugi deo godine najpovoljniji je za ljubav.

Na poslovnom ćete se polju osećati dobro zbog pozitivnih promena koje vam je donela prošla godina, a i ove ćete godine, iako će se doimati sporijom, postići mnogo. Kasno proleće pravo je vreme za željene poslovne promene.

Zmija

Svi znaju za vaš neodoljiv šarm, a ove ćete godine biti nezaustavljivi. Godinu ćete započeti postavljanjem jasnih namera, a možda ih čak i vizualizovati. Kada ste u blizini Psa, oboje imate dobrobiti. Budući da volite raditi na sebi, ove ćete godine savladati veštine poput otpornosti i hrabrosti pa ćete biti puni energije. Samo se pobrinite za kvalitetan san.

Na ljubavnom ste polju ili veliki zavodnik ili ste vrlo realni. Ako ste slobodni, veze koje ćete privlačiti bit će nježnije, predanije i ljepše nego prije. Jednostavnost Psa podstiče vas da budete svoji kada je reč o ljubavi. Morate iskreno i suosećajno govoriti ono što mislite. Vreme provedeno s prijateljima jednako vam je važno kao i samoća, a ove ćete godine produbiti neka prijateljstva.

Na poslovnom će vam se području činiti da se sve odvija vrlo sporo, ali ćete imati plan kojeg ćete se držati. Kasno leto i rana jesen idealna su razdoblja da drugima pokažete što znate i koliko vredite. Nemojte dozvoliti drugima da preuzmu zasluge za vaš trud. Kada je reč o novcu, pouzdani ste kao i Pas, zato ćete ove godine osetiti i finansijski napredak. Element Zemlje povezuje vas sa svime što pokušavate postići, bilo da je reč o otplati duga ili kupovini stana. S pomračenjem Sunca 15. februara ulazite u razdoblje obilja kakvo dugo niste osetili. Uživajte u potpunosti.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE: KONJ, KOZA. MAJMUN, PETAO, PAS, SVINJA
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt