POZNATI ASTROLOG PREDVIĐA ČUDESNU SUDBINU SVETU TOKOM 2018: evo koje zemlje će biti u velikom problemu (HOROSKOP)

Finansijska kriza, političke promene i opasnost po bezbednost - evo koje zemlje će biti najviše ranjive u 2018. goidini po predviđanju godišnjeg horoskopa!

POZNATI ASTROLOG PREDVIĐA ČUDESNU SUDBINU SVETU TOKOM 2018: evo koje zemlje će biti u velikom problemu (HOROSKOP) Foto: Shutterstock

Milton Blek je poznati australijski astrolog i prognostičar koji je do sada davao tačne i precizne prognoze o svetskoj politici i ekonomiji. Njegova predviđanja su zapanjujuće tačna, a mi vam u nastavku donosimo šta je to Blek predvideo za 2018. godinu.

PROČITAJTE JOŠ: GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE: evo kakva nas sudbina prati na polju zdravlja u 2018. godini

Nema sumnje da će 2018. godina da uđe u istoriju zbog političkih i ekonomskih dešavanja u ovoj dekadi. Pet pomračenja koja će se odigrati tokom godine, tri solarna i dva lunarna, imaće veliki uticaj na glavne globalne, monetarne i sigurnosne trendove, a uz mnoštvo planetarenih aspekata tokom ove godine, desiće se velike promene u organizaciji Ujedninjenih nacija, političkih vođa, vladinih politika, berzi širom sveta, ali i u drugim oblastima i sferama života. 2018. godina bi se trebala pokazati kao godina ispunjena avanturističkom, progresivnom, finansijski stabilnom godinom.

Posmatrajući globalni horoskop, februar, mart, april, maj, juli, avgust i novembar će biti mnogo izazovniji od drugih meseci. Nema striktnih i pouzdanih naznaka o početku trećeg svetskog rata, o finansijskoj i berzanskoj krizi – upravo suprotno. Osim kritičnog razdoblja gde će se produžiti sankcije i politički neredi u Severnoj Koreji i na Bliskom Istoku sve će da bude pod kontrolom. Što se tiče globalnih pregovora, trgovinskog i monetarnog restrukturisanja, ove godine, bgledano, sve će biti pozitivno.

Uspostaviće se sigurna ekonomska ravnoteža, te će se stvoriti kontinuirano i poboljšano blagostanje i u godinama koje slede. Rusija, Kina i Indija će i dalje rasti te će postati svetske finansijske sile. Tokom 2018. godine SAD i Australija će imati koristi od smanjenja poreza, što će unaprediti proizvodnju, povećati zaposlenost i plate radnika. Kada je reč o Bitkoinu, inesticijama i njegovoj tržišnoj vrednosti, treba biti veoma oprezan, jer su moguće malverzacije i kriminalne aktivnosti koje će da budu u vezi sa ovom valutom.

Kliknite OVDE za nastavak horoskopa!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt