KINESKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017: Tigar uživa u pomoći prijatelja, Pas čeka promenu na poslu

Mesečni kineski horoskop najavljuje jang energiju, umirite ego i obuzdajte svoju snagu.

Zec - oktobar 2017.

Duboka odanost i ljubav, to je ono što će za vas u ovom mesecu biti najdragocenije. Uzvratite istom merom, partner će znati da to ceni. Usamljeni pripadnici znaka ne treba da žure. To naročito važi za one koji su u iskušenju da obnove staru ljubav, a veliko je pitanje da li su one najnežnije niti zauvek pokidane. Osluškujte pažljivo sve sugestije kolega, mada to ne mora da znači da ćete ih sve uvažiti. Ipak, baš vas oni mogu sprečiti da teško pogrešite.

Konj - oktobar 2017.

Morate naći vremena za odmor, ali i dovoljno energije da se posvetite prijateljima. Jedna stara priča ponovo će vas iznenaditi snagom osećanja koja u vama budi,  možda je vreme da je nastavite? Ako osećate da hitno morate da popravite odnos s partnerom, sada je pravi trenutak za to.  Biće potrebno dosta vremena da ustanovite da li je novo poznanstvo prava prilika za produbljene emocije. Da li želite? Računajte na moguća poslovna iznenađenja, možda čak i kritike. Neke od njih možete upotrebiti vrlo korisno, pa sledi uspeh.

Majmun - oktobar 2017.

Ne žurite, ne žurite, to je vaša poruka za mesec oktobar. Privlačni ste, prijatni ste, pozitivni ste i to vas čini neodoljivima. Sve vam se želje mogu ispuniti ako uspete da odaberete one koje zaista želite da vam Univerzum ispuni. Ni na poslu nema prepreka za vas, pod uslovom da da ne preskačete uobičajene korake. Nije važno da li ste neki prevideli ili preskočili iz puke želje da nešto promenite, to vam se može obiti o glavu. 

Petao - oktobar 2017.

Intuicija otvara vrata ljubavi usamljenim Petlovima ovog meseca. Tihi šapat u srcu reći će vam tačno gde vas čeka nežna ruka puna podrške. Ako ste dugo u vezi, razmislite dvaput pre nego što uputite prekor partneru. Ukažite poverenje, pružite podršku. Ostanite uzdržani na predloge novog poslovnog angažmana. Nije vreme za promenu, ali jeste za poboljšanje uslova na vašoj aktuelnoj poziciji. Očekujte napredak.

Pas - oktobar 2017.

Izazov u partnerskim odnosima može dovesti do obostrane povređenosti ovog meseca. Razmislite, da li je podrška možda potrebnija drugoj strani, nego vama? Ne tražite bajku ako ste usamljeni, stvarnost vam može poslati zmaja koji deluje prinčevski na prvi pogled. Pažljivo posmatrajte nova dešavanja na poslu. Od detalja do globalne slike, sve može da bude važan signal koji čekate. 

Svinja - oktobar 2017.

Trgnite se iz snova, vaše novo poznanstvo treba sagledati iz realističnijeg ugla. Oni u srećnoj vezi biće spremni za novu fazu, ima razloga za veliku radost. Sve što ste ove godine priželjkivali može se ostvariti u nekoliko dana. Na poslu je trenutak da ojačate kolegijalne veze, potražite podršku i shvatićete da niste jedini kojima treba pomoć. Vratite se na kratko u prošlost, jedno iskustvo može da vam pruži pravi primer kako sada treba reagovati. 

Izvor: Lovesensa
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt