KINESKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017: Tigar uživa u pomoći prijatelja, Pas čeka promenu na poslu

Mesečni kineski horoskop najavljuje jang energiju, umirite ego i obuzdajte svoju snagu.

KINESKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017: Tigar uživa u pomoći prijatelja, Pas čeka promenu na poslu Foto: Shutterstock

Kineski horoskop za oktobar 2017. godine upozorava na opasnosti prejake snage, piše Lovesensa.

Biće ovo odličan period za lečenje zdravstvenih i psihičkih tegba, energija Metalnog Psa čiji period počinje 8. oktobra deluje isceliteljski.

Bivo - oktobar 2017.

Ne odbijajte pozive na zabavu tako olako, naročito ako vas tišti usamljeno srce. Upravo vas prijateljska ruka ovog meseca može odvesti do srodne duše, a svakako će prijatelji za vas imati lepe vesti. Ako ste osetili malo zasićenje u odnosu s voljenom osobom, očekujte buru zbog koje ćete možda ponovo poželeti srećnu luku. Na poslu ćete se potpuno posvetiti novom zadatku, ali će se isplatiti!

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017. godine

Koza - oktobar 2017.

Umirite srce, utišajte um. Uzburkanost koju osećate ipak je prolazna, a najbrže ćete je umiriti sami, ne očekujte podršku partnera. Ne zalećite se u novom poznanstvu. Čežnja za toplinom može biti zavodljiva, baš kao i nove priče, pogledi i osmesi. Sačekajte da sagledate i nešto dublje. Moraćete da uložite dosta truda da ispravite poslovne zavrzlame. Na sreću, biće i rezultata koji neće proći nezapaženo. Dugoročnije gledano, čeka vas uspeh.

Pacov - 2017.

Da ste pažljivije pratili svoje instinkte, iznenađenja ne bi bila tako velika. I sada, još nije kasno da popričate i sa sobom i sa partnerom i ostvarite povoljniji ishod promene. Perfekcionizam nije najbolji pratilac usamljenog srca koje čezne za toplinom a ne za savršenstvom. Birajte dušom. Ne odbijajte poslovne obaveze koje se svima čine banalnim. Ako se malo udubite, videćete da u njima itekako možete pokazati svoju najbolju stranu.

Zmija - oktobar 2017.

Ne gurajte emotivne probleme pod tepih, već za nekoliko nedelja neko će vam ga izvući ispod nogu! Preispitajte i svoju spremnost na kompromis, zajedništvo će tražiti više ustupaka nego što ste očekivali. Usamljene duše očekuju nova poznanstva, izlasci će vam prijati i razvedriti vas. Na poslu ne rizikujte previše, držite se oprobanih recepata i ostanite ozbiljni. Promene ne treba da vas plaše, brzo ćete naći svoje mesto u novom rasporedu snaga. 

Zmaj - oktobar 2017.

Zmajevo srce zapaliće ovog meseca nova strast! Srećna zvezda prati ovaj znak u oktobru, pa će i oni koji su u dugoj vezi osetiti ponovo stari zanos kao na početku. Budite spremni da i vi sada pomognete prijateljima koji još nisu ostvarili emotivnu sreću. I na poslu vam se smeši šansa, ne dozvolite da vas manjak hrabrosti spreči da je iskoristite. Ako osećate nesigurnost, možda je razlog u manjku informacija. Zatražite sve važne podatke, kao i savet od osobe kojoj verujete.

Tigar - oktobar 2017.

Ako priželjkujete romansu, ne odbacujte sugestije prijatelja. Možda se baš u njegovom predlogu krije sudbinski dodir sreće. Čak i Tigrovi koji već dugo uživaju u ljubavnoj sreći treba da potraže pomoć boginje Fortune. Na poslu se od vas traži upornost i izdržljivost, ne trošite energiju na istraživanje prečica, nema ih u ovom trenutku. Mentalna ravnoteža biće vaš najbolji saveznik, posvetite se onim aktivnostima koje vas dovode u balans.

ZEC, KONJ, MAJMUN, PETAO, PAS, SVINJA: MESEČNE PROGNOZE ZA OVE ZNAKE PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt