Kineski horoskop za jul 2017: vrela ljubav za Kozu, prelomni trenuci za Zmajeve

Vreme je za transformaciju! Početak vladavine Koze od 7. jula i pun Mesec od 9. jula bude novu energiju u vama!

Kineski horoskop za jul 2017: vrela ljubav za Kozu, prelomni trenuci za Zmajeve Foto: Profimedia

Vatreni mesec vatrene godine, jul 2017. godine doneće vam priliku da malo odmorite od junske trke, da razmislite o svojim ciljevima i promenite taktiku, piše Lovesensa.

Da, Koza je poznata po svojoj upornosti, ali uvek će podići glavu da oslušne i zvukove oko sebe. Promeniti mišljenje ne znači biti neodlučan, već uvažavati i promenu okolnosti i redefinisati svoje kriterijume za uspeh kad god je to potrebno.

A sada da vidimo šta jul donosi vašem horoskopskom znaku!

Pacov – jul 2017.

Ljubav, ljubav, ljubav. U julu ćete se zaljubiti kao prvi put, čak i ako ste dugo sa svojim partnerom – videćete ga novim očima! Ispunjenje želja moguće je i na poslu, pod uslovom da jasno saopštite koje su to želje. Osoba na višem položaju pomoći će vam da pronađete pravac i postignete bolje rezultate.

Bivo – jul 2017.

Nema povlačenja, nema ćutanja. Morate razjasniti nesporazume, morate pronaći zajednički jezik bez obzira na intenzitet sukoba. Suprotnosti mogu čak doneti i ljubavne varnice ako ste sami i spremni da se otvorite za romansu. Mnogo neočekivanih zadataka na poslu može vas iscrpljivati, razjasnite prioritete sa kolegama.

Koza – jul 2017.

Kad vas ljubav kucne po ramenu, ne okrećite se, samo se osmehnite i skliznite u zagrljaj zatvorenih očiju. Ne brinite zbog varnica sa bližnjima. Svi su oni snažni karakteri, prihvatite specifičnosti i razlike. Na poslu morate stvoriti sebi mirnije uslove rada, stalne kritike bez osnova vas iscrpljuju.

PROČITAJTE I OVO: TURSKI MEDIJI KRITIKUJU BALI-BEGA I FAHRIJE: evo zašto je javnost ogorčena na slavni par

Zmija – jul 2017.

Leto vam ispunjava želje, a mir u ljubavi prija vam usred turbulencija na drugim pojima. Prihvatite da se neki problemi neće ni lako ni brzo rešiti, a da vi ipak morate funkcionisati normalno. Dozvolite sebi više sitnih zadovoljstava, biće divnih dana  u julu za Zmije. Usamljena srca treba da se posvete hobiju – slična interesovanja dovešće srodnu dušu u vaš život.

Zmaj – jul 2017.

Velike poslovne promene učiniće ovaj mesec prelomnim. Budite spremni da date svoj maksimum, vratiće vam se višestruko. Tajanstvene ljubavne strune zadrhtaće u srcu Zmaja, moguć je sudbinski susret. Ako ste već u stabilnoj vezi, uživajte i ne počinjite besciljne rasprave – vreme je za opuštanje i zabavu. Promene mogu biti dugoročne.

Tigar – jul 2017.

Usporite, dragi Tigrovi, signali koje primate nose važnu poruku. Na profesionalnom planu se granice neće promeniti, a tenzije ukazuju na ponavljanje istih grešaka. Izvucite se iz rasprava, ali pratite promene. Prijatno poznanstvo raduje srce usamljenog Tigra. Ono će znati da prepozna ljubav.

KAKAV SUSRET ČEKA ROĐENE U ZNAKU ZECA? KOJE IZNENAĐENJE OČEKUJE ROĐENE U ZNAKU KONJA? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI, KAO I PROGNOZE ZA OVE ZNAKE: MAJMUN, PETAO, PAS, SVINJA.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt