Ljubavni uporedni horoskop: kako se znakovi slažu sa Devicom u ljubavi

Device privlače Ribe, dobro im je sa Jarcem i Bikom, a sa kojim znacima se nikako ne slažu saznajte u nastavku...

Ljubavni uporedni horoskop: kako se znakovi slažu sa Devicom u ljubavi Foto: Profimedia

Devica i Ovan

Ova kombinacija nije baš idealna, ali nije ni tragična. Iako će vaš prilaz u principu nervirati vašeg partnera, ni vi baš nećete biti prezadovoljni svojim izborom: nećete partneru oprostiti stalno kritizerstvo i cepidlačenje. Vi u seks ulazite srcem i svim čulima, dok je partner i tu promišljen. Idealna kombinacija bi bila kada bi se partner malo raskravio i pokušao da potisne svoju stidljivost. Vi kao vatra slabo zagrejavate morski žal, malo peska će ugasiti vatru sigumijeod vode. Vaš uporedni horoskop ukazuje na to da je odnos kod vas dvoje je delikatan, postoji intelektualni nesklad i teško usaglašavate međusobne poglede i htenja, često zbog nervoze ili bolesti. Vi ste osetjivi na prigovore vašeg partnera, koji to potkrepljuje dokazima. Ako je Devica muško lako će podleći volji Ovna i postati papučar, koji će dosadno zabadati nos u kuhinju. U intimnim odnosima teško je među vama usaglasiti brzinu i toplinu. Najgore je ako vi prigovarate partneru na hladnoću a on vama na prostotu, tada vaš brak sigurno puca. Da se iskompleksirani brak spasi, najbolje je tražiti izlaz u radu, maloj prodavnici ili uzajamnosti zanimanja, a o erotici neka brinu sretniji.

Devica i Bik

Vaša veza biće puna razumevanja i poštovanja. Vi se u principu dobro slažete, ali vaša seksualna veza neće biti toliko strasna. Horoskop nam govori da ako je žena Devica, ona će se povinovati Bikovim željama. Ako je obratno, muškarac Devica će biti taj koji će stalno zahtevati ljubav ipažnju. U seksu, on je partner bez zamerke i žena Bik sa njim može uživati. Vi kao grumen na žalu i partner kao žal u grumenu se duboko prožimate, i sve su varijante harmonične. Zajednički rad na ekonomiji, naročito baš zemlji, jako vam zbližuje duše. Oboje volite prirodu i cveće, njive i plodove, sukobi između vas su retki i lako popravljivi. Useksualnom odnosu ne tražite previše, zadovoljavate se oboje sa uhodanim odnosima. Iskre iz vatre ne lete, a njivama treba voda. U starije dane vi ste par koji nedeljom popodne obavezno ide u krevet na svečanu igru. Radnim danom oboje redovno nešto unesete u kuću.

PROČITAJTE I Otkrivamo ženske tajne Device u horoskopu: s kim se najbolje slaže "žena dinamit"

Devica i Blizanci

Kada se vas dvoje prvi put sretnete, nećete ostati dužni jedan drugom: prvo što ćete uraditi jeste rasprava ili diskusija, i tek kada odmeritesvoje intelektualne moći, možda ćete nastaviti svoju vezu. Vaš seks će biti nekako suviše "cerebralan", ali to istovremeno ne znači da će biti loš. Medjutim, vaši odnosi retko kad mogu biti savršeni. Vas dvoje ste izvan kuće svuda zajedno, ali u kući eros nema dubine, jer vam je različita brzina uzbudjivanja. Partner je na to osetljiviji pa traži da se negde izjada. Ako je ME u lošim aspektima doći će do razlaza. Kako veze nisu jake to prodje skoro bezbolno. Oboje lako i brzo reagujete, može doći do razlaza što jedan želi seksualni odnos ujutro a drugi uveče. Ali vi ste na jednoj strani kad se tiče biznisa, praktičnog  života i dnevnih potreba.

Rak i Devica

Veza izmedju vas dvoje može biti ili savršena ili nemoguća. Problem jeu tome što ste vi veoma emocionalni, dok je partner hladno proračunat ianalitičan. Vi ćete stalno imati osećaj da niste dovoljno i predano voljeni. S druge strane, dobra strana ove vaše veze je što jedan na drugog obavezno prenosite svoje najbolje osobine. Kada žena Rak sretne muškarca Devicu, on će za nju biti izazov: žena Rak neće biti mirna dok potpuno ne osvoji stidljivu i hladnu Devicu. U krevetu vi možete biti iznenadjeni partnerovim umećem, koji iako stidljiv i pomalo nesiguran, kad se jednom opusti, postaje sjajan ljubavnik. Vas je lepo spolja gledati. Vi, kao čist izvor, na partneru kao žalu, medjutim, ispod površine i dalje od kuće ipak može postojati nešto mutno. Erotske veze nisu vam jake ni izazovne kao što ih ho[ete prikazati. U samoj igri partner može napravi neke nedolične radnje što može da vredja vašu duboku intimnost. Sumnje su opasan drug i bolje je da ne ispituju partnerovu prošlost, jer mašta sve može da uveliča. Pitanje zdravlja i kuće, ishrane i ekonomije jako vas veže i imaćete sretan brak. Ukoliko MO jednoga nije u aflikciji sa ME drugoga.

PROČITAJTE JOŠ: Ljubavna astrologija: evo kako da zavedete i zadržite njegov horoskopski znak

Devica i Lav

Vas dvoje imate potpuno različite poglede na život, vi ste veseli i širokogrudi, dok je partner ponekad sitničar. Jedini način da vas dvoje opstanete zajedno je da oboje naučite da dajete i da primate. U seksu niste baš idealni partneri zato što preplašeni partner može ustuknuti pred vašom vatrenom energijom. Bolja je kombinacija kada je Lav muškarac, jer će onda moći da oslobodi i relaksira svoju partnerku. U obrnutom slučaju, Lavica neće pokazati mnogo strpljenja. Ali veza muškarca Device i žene Lava može ipak biti vrlo uspešna, zato što Lavicama imponuju inteligentni muškarci, kakvi su Device. Svetlost (vi) se na žalu (partner) dobro odražava. Što vi suvišnog gubite to partner bez napora dobija. Kod vas dvoje se dobro zna ko kosi a ko vodu nosu. Ako je drugi muško onda evo papučara. Vi ste velikodušni i optimist, dokje partner škrt i pesimist, ali štedite i radite oboje, pa se materijalno usaglašavate. Držite se društvenih konvencija, a ako ste protiv režima, to izražavate zabavom i kritiziranjem. Od erosa ne iščekujete mnogo, a ne biste ni dobili. Bolje je ako je prvi muško, inače će reći: Ona ga je oženila.

MOŽE LI VEZA IZMEĐU DVE DEVICE OPSTATI, SAZNAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt