NUMEROLOGIJA otkriva: kako da pomoću brojeva saznate koliko je ljubomoran vaš partner

Vole da se igraju, flertuju i budu zabavni u društvu. Ne pokazuju ljubomoru ako partner koketira sa drugima i u tome ne vide ništa loše osim zabave. To su "trojke"...

NUMEROLOGIJA otkriva: kako da pomoću brojeva saznate koliko je ljubomoran vaš partner Foto: Profimedia

Ljubomora zna da zakomplikuje emotivne odnose. Uglavnom dolazi iz naše lične nesigurnosti i strahova od gubitka. Česta zabluda u ljubavi jeste ta da, ako nema ljubomore, nema ni ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ: Antistres horoskop: Evo šta najviše nervira vaš horoskopski znak i šta treba da izbegavate

Manifestacija ljubomore je i nepoverenje u partnera. Ako je veza čvrsta, puna ljubavi i uzajamnog poštovanja, tu onda ljubomora nema šta da traži.

Skloni smo i da “veštački” izazivamo partnerovu ljubomoru, ne bi li došli do potvrde da mu je stalo i koliko. Ali, kada jednom otvorite tu Pandorinu kutiju, više nema povratka.

Dan + mesec + godina rođenja = lični broj

Primer:  12. 9. 1986.

1 + 2 + 9 + 1 + 9 + 8 + 6 = 36 = 3 + 6 = 9

Kako numerološki lični brojevi ispoljavaju ljubomoru?

LIČNI BROJ 1

Žele da budu voljeni, i ako posumnjaju, eto ljubomornih scena. Oni veoma vešto kriju svoje emocije i ne pokazuju ljubomoru. Partner mora dobro da ih poznaje da bi shvatio o čemu je reč. Ne vole da njihov partner ima prijatelje suprotnog pola. Ako se kojim slučajem upustite u flert iz čiste zabave, računajte na buru. Njih jedino može da smiri iskreno uveravanje u postojanje ljubavi.

LIČNI BROJ 2

Verne osobe, a to isto očekuju i od partnera. Bezuslovno. I najmanja sumnja u odanost će ih duboko povrediti, i tada neće kriti ljubomoru. Da bi bili sigurni, moraju da znaju kretanje partnera u svakom trenutku, jer očekuju iskrenost i posvećenost u vezi. Veoma su posesivni i ne žele da dele tu emociju ni sa kim, ni sa partnerovim prijateljima ni sa njegovim bližnjima. Biće ljubomorni ukoliko im ne poklanjate dovoljno pažnje, naročito u društvu. Ali ako ih stavite u prvi plan, umiriće se.

AKO JE BROJ VAŠEG PARTNERA 3, 4, 5, 6, 7, 8 ILI 9 PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI ŠTA KAŽE NUMEROLOGIJA KOLIKO JE LJUBOMORAN
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt