Otkrivamo sve astro tajne Vodolije: graciozna dama odanog srca

Žena Vodolija je odana, smela, iskrena, nepredvidiva i uvek samo svoja!

Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

Suptilan i očaravajući osmeh, spuštene oči, privlačni mali nos, jaka vilica, rupice na obrazima, meka koža, tamna, gusta kosa i graciozan stav neke su od odlika fizičkog izgleda žene Vodolije. 

Nisu oličenje ultimativne ženstvenosti, ali upravo su zbog toga tražene u svetu mode kojim caruje androgeni izgled. Obično su vitke i visoke iako im vrat može biti kraći i širi. 

Iskričave oči odaju veliku živost, ali često znaju  da imaju ozbiljan izraz lica. Krasi ih čist i artikuliran glas. Međutim, kako god izgledala spolja i bez obzira da li ima najozbiljniji izraz lica, u svojoj suštini vedra Vodolija uvek će uživati i biti zadovoljna.

Dok se šeta gradom uvek će zastati kako bi se pozdravila s ljudima koje poznaje. 

VIŠE: Velika astro prognoza: šta očekuje vaš horoskopski znak u 2016. godini

Zbog toga je prijateljica sa svima, ali to su joj ustvari poznanici i dragi ljudi koji je vole jer Vodolija želi sa svima da bude u dobrim odnosima i zazire od sukoba i svađa.

Što se tiče prijatelja kojima dopušta da joj se potpuno približe, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervirana kad je reč o njenim pravim osećajima zbog čega joj je krug pravih prijatelja uži od brojnih poznanika. 

Velikodušna i uvek tu kad je prijatelju potrebna, ovo je žena koju uvek možete pitati za iskren savet i koja će uvek imati prave reči utehe.

VIŠE: Horoskop u doba Vodolije: ljubav, posao i zdravlje od 21. januara do 19. februara 2016. godine

Ne prati trendove, voli da nosi baš suprotno od onoga što je 'in' pa ćete u sezoni kad svi nose mini suknje Vodoliju prepoznati po tome što ona nosi maksi suknju. Odvažna i smela, svojim eklektičnim i raznolikim modnim stilom voli  da privlači pažnju i šokira. 

Jedan dan imaće svetlo ružičastu kosu i nosiće ekscentričan nakit poput pirsinga na licu, a već sledeći biće odevena u ozbiljno poslovno odelo i kosa će joj opet biti normalne boje. 

Na njoj i naizgled nespojivi komadi čine dobru kombinaciju. U njenom ormaru uvek će se naći avangardnih odevnih komada, a frizure koje preferira često su šik i nekonvencionalne, i što se tiče načina na koji je ošišana i boje kose. 

Najbolje joj stoje svetle i vesele boje kao što su morsko plava, tirkizna, jarko ružičasta i smaragdno zelena. 

Izvor: Zadovoljna.hr
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt