UPOZNAJTE "ALFA ŽENKU" HOROSKOPA: žena Jarac je ambiciozna, neustrašiva i odana

Alfa "ženka" je i strpljiva ali odgovorna, praktična i fokusirana na cilj, a srećna tek kad do njega dođe – sve je to žena Jarac!

Prirodni je vođa, žena Jarac često je „glavna“ i među svojim prijateljima. Voli da ima svoju grupu privrženih ljudi u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kada shvatite kako grupa funkcioniše prihvatiće vas kao sebi ravnopravnog. 

Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvek možete pitati za savet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju decu, sklona je raditi planove za svoje prijatelje za koje oni uopšte ne znaju.

Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i porodici, vrlo je odana svojim prijateljima i uvek im daje do znanja da se na nju mogu osloniti i pouzdati. Mnogi njeni prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, Škorpiji ili Ribi.

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen  izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakteriše duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena, čist i blistav ten. 

Telo joj je proporcionalne građe i čvrsto, pa se žena Jarac može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansa. Osim izražajnim jagodicama na prvu osvaja i svojim prekrasnim osmehom za koji stalno dobija komplimente. Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvek izgleda sveže i mlađe nego što ima godina.

Status i imidž važni su ženi Jarcu zbog čega iz kuće nikad neće izaći nemarno odevena. Odevnim stilom ističe svoju individualnost, a njene odevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linija. 

Strogo poslovno odelo ili kostim stoje joj kao saliveni. U slobodno vreme voli da bude u manje formalnoj odeći, ali nikad je nećete videti u nečem previše ležernom. Ženi Jarcu je praktičnost iznad svega i njene misli usresređene su na važnije stvari od mode, ali ako joj moda može pomoći na njenom putu prema cilju, onda će se njome i poslužiti. Ono u čemu istinski uživa su modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan i kičast. Klasičan ručni sat, jednostavan lančić ili biserna ogrlica njen su izbor. 

Izrada vlastitih kozmetičkih i proizvoda za njegu kože omiljeni joj je hobi jer je istovremeno praktičan i opuštajući. Kad je reč o make-upu, odlično joj stoji smokey eye u kombinaciji s bledim usnama, dakle stil 1960-ih.

Nikad ne kupuje nerazumno i van svojih mogućnosti već onda kad si to zaista može da priušti. Ona zna koliko njen teško zarađeni novac vredi i ne troši ga besmisleno, već kupuje precizno. Voli da proučava kataloge kao i da beleži koje prodavnice drže robu koja se njoj sviđa. Radije će dati više novaca za kaput koji će nositi nekoliko godina nego svake sezone kupovati novi jeftiniji.

Izvor: Zavodoljna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt