Upoznajte pravu vatru horoskopa: šta najviše voli žena Strelac

Pozitivna, nasmejana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva, odvažna – to je žena Strelac! Naziva se i tragačem za istinom i mudrim filozofom jer je izrazito radoznala i u neprekidnoj je potrazi za novim znanjima i otkrićima...

Upoznajte pravu vatru horoskopa: šta najviše voli žena Strelac Foto: Profimedia

Žena Strelac obožava da vodi duge razgovore i rasprave na bilo koju temu, od politike i religije do odnosa – za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui! 

Iskrena je, nezavisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno. 

Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji. Prezire ograničavanja pa zajedno s tim i bilo kakve nametnute rasporede i pravila – ona mora da ima fleksibilnost i mogućnost menjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosetljivost, površnost i to što je sama sebi dovoljna...

Ljubav je večita misterija za ženu Strelca. Zato na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na navrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge od njih ljubav često procveta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj. 

VIŠE: Astrologija otkriva: o čemu koji horoskopski znak najviše voli da razgovara

Ne voli monotoniju pa zato mirne kućne večeri provedene uz televiziju nisu njen pojam idealne veze. Život želi da deli s nekim s kim će mentalno i fizički biti ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnog na brojna putovanja jer žena Strelac obožava da putuje! 

Šarm žene rođene u znaku Strelca... pročitajte na drugoj strani teksta!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt