ISKRENI HOROSKOP: evo kakve sve NISU osobe rođene u znaku Device

Mnogi će na pomen znaka Device pomisliti na kritičnog perfekcionistu, ali vrlo malo ljudi zaista razume način na koji one funkcionišu...

ISKRENI HOROSKOP: evo kakve sve NISU osobe rođene u znaku Device Foto: Shutterstock

S obzirom na to da se nalazimo u sezoni rođendana Devica (23. avgust – 22. septembar), krajnje je vreme da napokon otkrijemo kako one zaista funkcionišu i šta ih pokreće ovaj komplikovan znak! 

Prvo, i najvažnije, Device nisu kritične. Prava istina je da one kritikuju sebe znatno oštrije nego druge ljude. One su duboko analitične. Dajte Devici haos i ona će uvek pronaći najbolji način da uvede red. 

Nikada nemojte zanemarivati njihove savete, jer Device mogu da pomognu u najkriznijim situacijama jer su u stanju da naprave korak unazad i tačno procene situaciju i donesu pravi potez. 

U njihovom svetu, život nije kompletan bez liste. Ako ikada dobijete uvid u makar jedan njen spisak, bićete zapanjeni brojem stvari koje planira da ostvari.

Ako ih upitamo nešto u šta nisu sigurne, neće oklevati da posegnu za sa tačnim odgovorom. Device veoma vole razne priručnike i instrukcije, jer bi vrlo lako mogle da polude bez njih. Sve mora da bude u odgovarajućem redu i da postoji određeni način kako se svaka stvar izrađuje. Njihov um ne ume da funkcioniše na drugi način. 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt