Astrologija otkriva vašu srodnu dušu: evo koji horoskopski znak je vaš idealni par

Škorpije odgovaraju Jarčevima, Bikovi Devicama... sazajte prema vašem horoskopskom znaku s kim ste idealan par!

Vaga: Blizanac, Lav, Vodolija i Strelac

S Blizancima se odlično slažu, pružaju im slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka poverenja. S Lavom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obe strane.

Sa Strelcem je odnos nepredvidiv i upravo zato zabavan, s puno komunikacije. Problema gotovo da nema.

S Vodolijom imaju turbulentnu vezu u kojoj uživaju, ali su i na rubu prekida. Ipak, verni su i uporni te mogu biti super par.

Škorpija: Rak, Devica, Jarac, Ribe

S Rakom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. S Devicom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Devica ne prihvata kompromise. S Jarcem postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspešan. Problem može da nastane jedino zbog izdaje Škorpije. S Ribama je reč o različitim osobinama koje se dopunjuju, ali samo uz puno razgovora i truda.

Strelac: Ovan, Lav, Vodolija i Vaga

Sa Ovnom ih veže jaka fizička i emocionalna veza i zajednički interesi, a problem može izazvati takmičarski duh. U odnosu s Lavom ih veže poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak. S Vagom postoji razumevanje i obostran trud, pa njihov odnos može biti primer drugima.

VIŠE: Škorpija ceni odanost, a Jarac toleranciju: evo čemu vaš horoskopski znak ne može da odoli

Vodolija će primiriti Strelca i strast ih vodi kroz život, jedini mogući problem je gubitak poverenja.

Jarac: Bik, Devica, Škorpija, Ribe

S Bikom je gotovo savršen par jer dele slične vrednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. S Devicom je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. Sa Škorpijom postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspešan. S Ribama se dopunjuju u različitostima i imaju uspešan brak.

Vodolija: Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac

S Ovnom ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan poželi da dominira. S Blizancima dele mentaliltet i puno je hemije, ali i svađa. S Vagom imaju turbulentnu vezu punu užitka, ali su i na rubu prekida. Ipak, verni su i uporni i mogu biti super par. Strelčeve znaju da primire, a jedini mogući problem je gubitak poverenja.

Ribe: Bik, Rak, Jarac, Škorpija

Različiti su od Bikova, ali upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa može nestati strasti. Sa Škorpijom je reč o strastvenoj vezi, ali samo uz puno razgovora i truda. S Jarcem se dopunjuju u različitostima i imaju uspešan brak.

Izvor: 24sata.hr
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt