Astrologija otkriva vašu srodnu dušu: evo koji horoskopski znak je vaš idealni par

Škorpije odgovaraju Jarčevima, Bikovi Devicama... sazajte prema vašem horoskopskom znaku s kim ste idealan par!

Astrologija otkriva vašu srodnu dušu: evo koji horoskopski znak je vaš idealni par Foto: Profimedia

Ovan: Vodolija, Lav, Blizanac i Strelac

S Vodolijom Ovan ima trzavica, ali i izuzetnu privlačnost.

Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi da dominira. S Blizancima ih vežu aktivnosti i pustolovine, a izvrsno se dopunjuju. Problem može izazvati ljubomora kod Ovna.

S Lavom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan.

Sa Strelcem je ljubav velika, ali zbog takmičarskog duha su preko potrebni kompromisi.

Bik: Rak, Devica i Jarac

Bik i Rak su vrlo kompatibilni, uživaju u svojoj ljubavi tiho, ali postojano. Problema gotovo da nema, sve dok je privlačnosti među njima. S Devicama do izražaja dolazi romantika, kao i zajednički projekti, a problem nastaje ako Bik izgubi zanimanje. S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dele slične vrednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. Bikovi su različiti od Riba, ali ih to i privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju.

Blizanci: Lav, Ovan, Vodolija i Vaga

S Lavovima imaju veliku strast, romantiku i puno užitaka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi da udovoljava. S Ovnom ih takođe vezuje neka hemija, ali problem nastaje ako Blizanac ponekad ne dopusti Ovnu da on bude vođa. Ako postignu kompromis, imaju budućnost.

VIŠE: Astrologija otkriva: o čemu koji horoskopski znak najviše voli da razgovara

S Vagama se odlično slažu, pružaju im slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka poverenja. Vodolija ih privlači zbog spontanosti, seks je odličan, ali ovaj par se puno svađa.

Rak: Škorpija, Ribe, Bik i Device

S Bikom se odlično slažu i imaju velike šanse za dugotrajan odnos pun ljubavi. Može ih ugroziti eventualna prevara iz rutine. Sa Škorpijom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. Device im pružaju emocionalnu sigurnost, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito "ja". S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa nestaje strasti među njima.

Lav: Ovan, Blizanac, Strelac i Vaga

S Ovnom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. S Blizancima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi da udovoljava Lavu. S Vagom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obe strane. U odnosu sa Strelcem osim ljubavi veže ih poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak.

Devica: Bik, Jarac, Škorpija i Rak

S Bikom ih veže praktičnost, romantika i životni stil. Problem se javlja ako zbog perfekcionizma Device Bik izgubi interes. S Jarcem je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. S Rakovima ima puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito "ja". Sa Škorpijom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Devica ne pristaje na kompromise.

Vage, Škorpije, Vodolije... otkrijte ko je vaš idealan par na drugoj strani teksta!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt