O ČEMU KOJI HOROSKOPSKI ZNAK MAŠTA I KOJE SU NJEGOVE SKRIVENE ŽELJE: Vaga voli da uživa, Strelac mašta o putovanjima

Škorpija mašta o tajnoj ljubavnoj vezi, a žena Strelac večito žudi da otputuje...

Škorpija: mašta o tajnoj ljubavnoj vezi sa seksepilnom osobom koju svakodnevno viđa u svom susedstvu, na poslu ili u obližnjoj prodavnici. To što ona i ne pomišlja da je predmet njegovih snova se Škorpiji još više sviđa. Tada Škorpija počinje da joj šalje znakove na koja ona retko kad uspeva da ostane ravnodušna.

On nju već zamišlja u čizmama od zmijske kože s visokom potpeticom, a ako je Škorpija žena - predmet njenih skrivenih želja je buntovan, mačo-tip, odeven u kožnu jaknu, pantalone i kaubojske čizme koji će je "naterati" da se u potpunosti podčini njegovoj volji.

Strelac: iako Strelac često putuje, on o tome najviše i mašta, a u ta maštanja naravno uključen je i najnoviji model sportskog automobila. Sanja o odlasku u zemlju u kojoj nikada ranije nije bio i tamo upoznaje tajanstvenu strankinju koja će ga toliko zaintrigirati da neće prestajati misliti na nju.

Žena Strelac večito žudi da otputuje, sama ili s prijateljima i uživa u istraživanju novih predela i upoznavanju novih običaja bilo da ispija beduinski čaj u Egiptu, obilazi Budimpeštu ili uživa u ritmovima Kube. Ona će s uživanjem uraniti, spakovati svoju torbu i krenuti u novu pustolovinu.

Jarac: obožava da luta, makar u mašti, u neistražene i nedostupne delove sveta u kojima nikad nije bio ili o kojima je čitao u dečijim pustolovnim romanima. Žena rođena u ovom znaku sanja da se nađe usred neke velike međunarodne istraživačke ekspedicije u Africi, odevena u safari-odeću, "zakamuflirana" velikim naočarima za sunce i tamo upoznaje tajanstvenog stranca koji radi na tom važnom projektu.

Muškarac Jarac stalno priželjkuje da nađe malo slobodnog vremena za dogovor s izdavačem u vezi s knjigom koju već duže vreme ima u planu ili za odlazak na izlet s prijateljima iz planinarskog kluba.

Vodolija: muškarac Vodolija mašta o tome da kupi najnoviji model mobilnog telefona koji niste videli ni u jednoj televizijskoj reklami, ali i da se napokon pozabavi s delovima za svoj auto koje je uspeo da nabavi na sajmu ili preko prijatelja, a zatim s tim istim prijateljima produži uveče na piće i ostane do jutra u nekoj diskoteci. Nije da on to i ne radi, ali dan je tako kratak!

VIŠE: Blizanac nastupa kao šarmer, a Rak krije dubinu emocije: kako da prepoznate njegov horoskopski znak

Žena Vodolija mašta o upornom, doslednom, tradicionalnom, patrijarhalnom (i bogatom) muškarcu kom neće moći da odoli čak i ako bude morala da ga povede na koncert svoje omiljene grupe ili u kupovinu.

Ribe: maštaju o odmoru na rajskom otoku iz (njihovih) snova u hladu palmi ili na nepreglednoj, beloj peščanoj plaži u mediteranskom mestu kao iz bajke gde miriše borovina, dok one pijuckaju aromatični koktel koji im je poslužio zgodni konobar ili konobarica odevena u havajsku suknjicu.

Muškarac rođen u ovom znaku sanja o noćnom provodu na plaži, dok valovi zapljuskuju obalu na koju je doveo neku egzotičnu lepoticu koja je baš njemu tog dana na plaži uputila dug, sanjalački pogled. Žena Riba sanja o muškarcu punom romantike (i novca) s kojim će se iskrasti u noć, a da nikome za to i ne kaže.

Izvor: Altertv.org
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt