Saznajte sve o Vodolijama: optimistični znak velikog srca

Čudesna, nepredvidljiva, otkačena, prijatna, iskrena, kvalitetna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava - sve to opisuje ženu Vodoliju koja je uvek tu za prijatelje i obožava dobar provod.

Saznajte sve o Vodolijama: optimistični znak velikog srca Foto: Profimedia

Deo privlačnosti Volodije leži u njenoj nedokučivosti- pokekad je teško razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je Vodolija uvek samo svoja. Za nju stereotipi ne važe. Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta da radi.

VIŠE: Saznajte sve o Strelčevima: šarm koji privlači energijom i životom

S druge strane, humanitarac je velikog srca i uvek je spremna da pomogne, bilo da je reč o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali ne voli promene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga i ostaje verna ne samo svom partneru nego i određenom brandu, prodavnici, restoranu, timu, muzici, i tako dalje, u dobru i u zlu.

VIŠE: Saznajte sve o Jarčevima: neverovatno jake i duhovite osobe

Ljubav

Život je za ženu Vodoliju igra u kojoj svako igra prema vlastitim pravilima. Kad je o ljubavi reč, pobrinuće se da ta igra bude i posebno zabavna i nikad dosadna. Njen lagodan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Baš suprotno, potrebno joj je vremena da bi se s nekime povezala emotivno i da bi verovala drugoj osobi. 

Kad je u vezi, više od svega ceni svoju nezavisnost, slobodu i 'prostor za disanje'), a to daje i svome partneru. Vodolija će uvek zadržati deo sebe kojeg neće otkrivati ni najbližim osobama. 

Originalna i nepredvidljiva, partneru će pružiti užitke za koje pre nije znao ni da postoje. U spavaćoj sobi za nju ne postoje kočnice, obožava eksperimentiranja i voljna je da proba sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

Na sledećoj strani pročitajte kakva je Vodolija kao prijatelj, koje su njene fizičke vrline i gde voli da kupuje.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt