Zašto volimo „Suze Bosfora“

Popularnu tursku TV seriju prati glas da ima najlepšu muziku koja je ikada komponovana za ovaj žanr.

Zašto volimo „Suze Bosfora“ Foto: PROMO / Happy TV

Lale (Edže Uslu) je lekarka koja ima srećnu porodicu i mnogo voli svog supruga i dve male ćerke. Sa piscem Egeom (Sinan Sumer) i dve ćerke živi ispunjen život bez ikakvih problema.Ali nakon blage vrtoglavice Lale odluči da ode na pregled nakon čega joj se život menja iz korena.Saznaje kako boluje od tumora na mozgu.

Smatrajući da mora da zaštiti svoju porodicu Lale odlučuje da je napusti, a ćerkama nalazi dostojnu majku koja će moći da je zameni. Nju pronalazi u prelepoj Zejnep (Burdžu Kara), vaspitačici iz vrtića svoje dece. Zejnep je i dalje rastrgana zbog činjenice da nikada neće postati majka. Pre nekoliko godina je samo zbog nemogućnosti da rodi, na dan venčanja ostavila čoveka koga je veoma volela i još pokušava da prebrodi tu traumu. Dodatnu komplikaciju u životu Lale uneće će njen prijatelj, neurohirurg Ateš (Gokan Tepe) koji je zaljubljen u nju. 

Preplitanje njihovih sudbina prati muzika za koju turski mediji pišu da je jedna od najlepših ikada snimljenih za seriju. Prikazuje se na TV Happy, radnim danima u 16.15.

Priredila: Marija Jakob

 

 




bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt