RAZMAŽENE HOLIVUDSKE ZVEZDE: ko jede samo belu hranu, čije česme moraju da budu zlatne, a ko nigde ne ide bez čitačice tarota

Pojedine slavne ličnosti toliko su zahtevne da to neretko prelazi granice normalnog. Među njima prednjače popularne pevačice.

RAZMAŽENE HOLIVUDSKE ZVEZDE: ko jede samo belu hranu, čije česme moraju da budu zlatne, a ko nigde ne ide bez čitačice tarota Foto: Profimedia

Dok mnoge poznate ličnosti žive kao sav normalan svet, postoje i razmažene zvezde, one koje svojim zahtevima i ponašanjem umeju da izlude sve oko sebe.

Neke čak bije glas da su privatno pravi tirani, koji nemilice eksploatišu ljude što rade za njih, te su često sluđeni njihovim neverovatnim prohtevima i hirovima, piše Lepa i srećna

PROČITAJTE VIŠE: HOLIVUDSKI MUŽEVI U SENCI: ove zvezde izabrale su za partnere manje poznate muškarce

Dženifer Lopez

U muzičkim krugovima odavno je poznata po tome što izigrava divu. Za nastup uvek traži privatan avion i desetine hotelskih soba za svoju armiju stilista i šminkera. Belo cveće joj je omiljeno, po mogućstvu ljiljani ili ruže.

Bele moraju da budu i stolice, sveće, ali i sva hrana. Kafa uvek mora da bude promešana suprotno kretanju skazaljke na satu. Zanimljivo je njeno objašnjenje: „Sve je to igra moći – te stvari ne tražim ja, nego moji saradnici. Kako kažu, što moji zahtevi budu čudniji, to ću ja publici biti interesantnija!“.

Rijana

Da slava brzo udari u glavu, dokazuje i ponašanje pevačice Rijane. Njeni koncerti nikada ne počinju u zakazano vreme, a zahtevi su joj sve luđi. Tako je uoči nastupa u Dablinu tražila da je čuva irska garda, što iz sigurnosnih razloga, što da joj osigura brži prolazak kroz haotičan saobraćaj. Iza bine uvek mora da ima gomilu energetskih pića i slatkiša. Uz jednu fotografiju na svom Instagram profilu dodala je komentar: „Jedina stvar koju ja moram da radim jeste ono što je.eno hoću”.

KAKO IZGLEDAJU PROHTEVI MARAJE KERI, LEDI GAGE I BIJONSE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt