LUDO ZALJUBLJENI: evo na šta su poznate ličnosti spremne zarad ljubavi

Na šta su sve spremni zarad ljubavi? Ko je otišao na rehabilitaciju ne bi li sačuvao brak, ko je pravio „ljubavni” album, a ko je voljenu zaprosio na stadionu - pročitajte!

LUDO ZALJUBLJENI: evo na šta su poznate ličnosti spremne zarad ljubavi Foto: Profimedia

Uradio bih sve za ljubav, naslov je jedne popularne pesme. Da li samo u stihovima ili je zaista tako? Koliko daleko biste išli da osvojite osobu koja vam se sviđa? Na koje ludorije biste pristali? Kako biste zaprosili voljenu ili pak dokazali svoju ljubav? Utakmice, koncerti, let balonom, romantično putovanje ili skupi pokloni, selidba...? Poznate ličnosti ne štede novac kada je u pitanju ljubav, prave glamurozna i ekstravagantna iznenađenja, ali mnogima ni to nije pomoglo da sačuvaju brak. Ovo su samo neke od maštovitih ljubavnih ludorija svetskih zvezda.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za septembar 2018. godine

Najpoznatija filmska plavuša svih vremena, Merilin Monro i bejzbol igrač Džo Dimađo bili su u devetomesečnom braku praćenom intrigama i skandalima. Mediji su pisali da ju je sportista maltretirao, kao i da je švrljao sa strane. Glumica je podnela zahtev za razvod braka jer više nije mogla da podnese njegovu kontrolu i težnju da je zatvori u kuću. Dimađo ju je onda uhodio i prisluškivao. Bilo kako bilo, Džo nikad nije preboleo preranu smrt svoje voljene. Od 1962. redovno joj je odnosio ruže na grob, sve do svoje smrti 1999. godine.

Što više novca na računu obično znači i veće ludorije i dokaze ljubavi. Tako je reper Kanje Vest zaprosio svoju voljenu Kim Kardašijan na originalan i neobičan način: zakupio je ceo bejzbol stadion u San Francisku. Na bini ukrašenoj svećama svirao je orkestar, a na video-bimu je išla poruka: „Molim te, udaj se za mene”. Najpoznatija starleta na svetu nije imala druge nego da kaže „da”. U braku su već četiri godine i imaju troje dece.

 

KO JE OTIŠAO NA REHABILITACIJU KAKO BI SAČUVAO BRAK SAZNAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt