MELANIJA I LETICIJA NOSE SLIČNE HALJINE KOJE ĆE OBELEŽITI MODNO LETO 2020: ovaj model želi svaka žena u Srbiji jer je praktičan i lako se uklapa uz sve (FOTO)

MELANIJA I LETICIJA NOSE SLIČNE HALJINE KOJE ĆE OBELEŽITI MODNO LETO 2020: ovaj model želi svaka žena u Srbiji jer je praktičan i lako se uklapa uz sve (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Jednostavan kroj i lako kombinovanje sa raznim tipovima obuće čine košulju-haljinu omiljenim komadom za leto!

Kako je moda za leto 2020. godine sva u znaku "oversize", ne čudi što ova produžena verzija muške košulje pleni pažnju i jedne kraljice i jedne predsedničke supruge.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država odabrala je za ovu priliku midi košulju-haljinu svetloplave boje, piše Glossy.

U pitanju je model dizajnerke Rejčel Ros koji je prilično pristupačan za Melanijine standarde (izdvojila je samo 139 dolara), a gospođa Tramp odlučila je da je kombinuje sa skupocenim belim baletankama Rožera Vivijea.

Zanimljivo, kraljica Leticija od Španije odabrala je sličan izgled za sastanak sa španskim ministrom zdravlja Salvadorom Iljom i posetu jednom manastiru u okolini Taragone.

Reč je o nešto lepršavijoj verziji košulje-haljine, koju krasi i vrlo efektan pojas vezan u mašnu, a i supruga španskog kralja Felipea VI odabrala je belu obuću, s tim što je ona ponela model koji je ovo leta zaštitni znak njenog stila — trendi espadrile!

Porub nejednake dužine je poseban znak elegantne pomodnosti, kako to rade kraljice stila - pogledajte u galeriji slika!

HALJINA-KOŠULJA JE HIT LETA - GALERIJA SLIKA!

melanija-i-leticija-nose-slicne-haljine-koje-ce-obeleziti-modno-leto-2020-ovaj-model-zeli-svaka-zena-u-srbiji-jer-je-praktican-i-lako-se-uklapa-uz-sve-foto-9

Izvor: Glossy
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt