CIPELE DŽENIFER ANISTON KOJE IZDUŽUJU NOGE I DODAJU VISINU SILUETI: savršena modna kombinacija za opušteni izlazak (FOTO)

CIPELE DŽENIFER ANISTON KOJE IZDUŽUJU NOGE I DODAJU VISINU SILUETI: savršena modna kombinacija za opušteni izlazak (FOTO) Foto: Profimedia

Dženifer Aniston ume da izabere cipele sa platformom ili "slaganom" petom koje daju posebnu vizuelnu draž nogama, piše Lepa & Srećna.

Nove "oksford" cipele - od crne prevrnute kože sa elegantnim, kožnim pertlama ali i upadljivim platformama u kamel boji upravo su ono što Dženinu modnu kombinaciju čini vrlo ležernom.

cipele-dzenifer-aniston-koje-izduzuju-noge-i-dodaju-visinu-silueti-savrsena-modna-kombinacija-za-opusteni-izlazak-foto-2

Uske pantalone od imitacije crne kože i jednostavan sako sa kožnim "zakrpama" na laktovima čine dosta zatvorenu kombinaciju, ali je slavna glumica svemu tome dodala i svoj zaštitni znak - kraći, lagani šal - ovog puta u boji lavande.

cipele-dzenifer-aniston-koje-izduzuju-noge-i-dodaju-visinu-silueti-savrsena-modna-kombinacija-za-opusteni-izlazak-foto-3

Dženifer je snimljena početkom februara 2020. godine, pri odlasku na rođendansku zabavu njene koleginice Sare Foster. Upućeni kažu da je parti u Zapadnom Holivudu bio mesto okupljanja najpoznatijih zvezda Zapadne obale.

Ovih dana u žiži javnosti i uvek zanimljiva medijima, naročito otkako svi pišu o eventualnom pomirenju sa Bredom Pitom, zvezda serije "Prijatelji" odlučuje se za vrlo jednostavne komade i kombinacije, ali uvek sa nekim upadljivim detaljem!

Ako ste nešto konzervativnijeg ukusa, odaberite takođe crne cipele na šnir ali - sa crnom platformom -i, budite u trendu, kao Dženifer Aniston!

cipele-dzenifer-aniston-koje-izduzuju-noge-i-dodaju-visinu-silueti-savrsena-modna-kombinacija-za-opusteni-izlazak-foto-4

Tekst: M. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt