AMAL KLUNI OSVAJA SVET STILOM: ovo je haljina za sve prilike i sva vremena (FOTO)

Svi vole stil Amal Kluni!

AMAL KLUNI OSVAJA SVET STILOM: ovo je haljina za sve prilike i sva vremena (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Amal Kluni je jedna od najvećih svetskih modnih ikona, a udaja za Džordža Klunija samo je pojačala interesovanje svih medija za nju.

Zato nije ni čudo što svaki njen odlazak na posao paparaci iščekuju spremni da isprate svaki detalj njene modne kombinacije.

Pre nekoliko dana, njujorški paparaci su fotografisali slavnu Britanku libanskog porekla na njenom putu ka Pravnoj školi Univerziteta Kolumbija, gde je Amal zaposlena, piše Glossy. Šarmantna Amal Kluni pojavila se, naime, u šik haljini dužine do ispod kolena koju krasi upečatljiv crno-beli floralni desen, a posebno su interesantna dva predimenzionirana zlatna dugmeta, strateški poređana tako da privuku pažnju. Ona ju je, očekivano, kombinovala sa crnim salonkama i kožnom tote tašnom.

Čuvena advokatica pokazala nam je ovom prilikom još jednu odevnu kombinaciju koja pokazuje da i ozbiljan poslovni stil može i te kako da bude zabavan, lepršav i inspirativan.

amal-kluni-osvaja-svet-stilom-ovo-je-haljina-za-sve-prilike-i-sva-vremena-foto_006

Izbor nakita bio je krajnje jednostavan: videli smo samo srebrne alke, a od šminke se izdvaja nešto primetniji ruž nego inače.

Puštena kosa — Amalin zaštitni znak, samopouzdanje, stabilan korak i to je sve čime je supruga Džordža Klunija začinila ovaj look!

POGLEDAJTE SVE DETALJE U GALERIJI SLIKA!

Izvor: Glossy
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt