3 MODNA TRENDA KOJA ĆE OSTATI HIT U 2020. GODINI: Ana Vintur otkriva koje komade treba da sačuvate i za sledeću sezonu (FOTO)

Slavna modna urednica Ana Vintur pratila je, iz prvog reda, najbolje modne revije za proleće / leto 2020. godinu. Evo šta je izdvojila!

3 MODNA TRENDA KOJA ĆE OSTATI HIT U 2020. GODINI: Ana Vintur otkriva koje komade treba da sačuvate i za sledeću sezonu (FOTO) Foto: Profimedia

Kad Ana Vintur daje intervju, svi modni novinari se pretvore u uvo. A kad otkriva šta se njoj najviše dopalo na modnim revijama za 2020. godinu, već znamo da će to biti top trend, piše Lepa & Srećna.

Za proleće i leto 2020. godine, dizajneri će nas, pre svega, oblačiti u najrazličitije desene. Kraj 2019. godine pripada jednostavnim komadima, česte su kombinacije jednobojnih tkanina i vrlo uprošćenih krojeva, među kojima su samo karo i animal print držali visoko mesto.

Međutim, sledeće sezone očekujte i povratak cvetnog desena, kao i "psihodeličnih" printova.

Koja 3 komada garderobe treba da kupujete pažljivo ove sezone jer će se nositi i sledeće godine?

1. Mantil!

Posle niza sezona u kojima je jakna svojom praktičnošću potiskivala druga modna rešenja za prelazni period, mantil je zaista broj 1.

Na modnim revijama za 2020. godinu, pažnju su privukli i kraći modeli, koji podsećaju na jaknu.

Naravno, nezaboravna je kombinacija sa kupaćim kostimom, ali model sa kratkim rukavima izgledaće odlično i u sportskoj i u poslovnoj varijanti.

3-modna-trenda-koja-ce-ostati-hit-u-2020-godini-ana-vintur-otkriva-koje-komade-treba-da-sacuvate-i-za-sledecu-sezonu-foto-1
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt