LUJ VITON I DIVNA MODA ZA 2020: naglašena ramena, uski blejzeri i široke pantalone očarale zvezde na zatvaranju Nedelje mode u Parizu (FOTO)

Kad se kreator modne kuće Luj Viton poklonio na kraju revije na Nedelji mode u Parizu, aplauidirala mu je - između ostalih slavnih zvanica - i sama Ketrin Denev! Uverite se zašto...

LUJ VITON I DIVNA MODA ZA 2020: naglašena ramena, uski blejzeri i široke pantalone očarale zvezde na zatvaranju Nedelje mode u Parizu (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Mantil, suknja ili pantalone? Da možete da birate samo jedan komad iz revije kuće Luj Viton sa Nedelje mode u Parizu, ne biste se tako lako odlučili, piše Lepa & Srećna.

Kombinacije koje nam dizajner Nikolas Geskijer preporučuje za proleće 2020. godinu su možda previše upadljive ako ih posmatramo u celini - psihodelični printovi, mnogo detalja, retro dah. Međutim, da biste odgonetnuli glavne modne preporuke, zadubite se u oblik rukava, širinu blejzera i pantalona, kombinacije materijala... sigurno ćete dobiti inspiraciju.

LUJ VITON ZA 2020. GODINU - U GALERIJI SLIKA!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt