JESENJA MODA: ovu suknju sigurno imate u ormaru, a evo kako da je kombinujete ove sezone (FOTO)

Ovaj model dugo je bio potcenjen, a onda se vratio na modnu scenu i ulice u velikom stilu, gde dominira već nekoliko sezona.

JESENJA MODA: ovu suknju sigurno imate u ormaru, a evo kako da je kombinujete ove sezone (FOTO) Foto: Shutterstock, Profimedia

Da nam je neko pre svega par godina rekao kako će ovaj model biti jedan od najaktulenijih već sezonama, nema šanse da bismo mu poverovali.

Modni svet ima vrlo pomešane emocije i razmišljanja vezano za plise suknje.

Ovaj model dugo je bio van radara i smatrao se zastarelim. Onda se iznenada vratio i napravio pravi bum među trendovima, zapravo ekslodirao van svih mogućih proporcija. Pogotovo uzevši u obzir činjenicu da forme, krojevi i modeli dolaze, prolaze i odlaze sa svakom novom sezonom ili se makar smenjuju na po dve do četiri sezone, ali ne i plise.

JESENJA MODA: ovu suknju sigurno imate u ormaru, a evo kako da je kombinujete ove sezone

Plise suknje su izgleda tu u nameri da ostanu.

Isto je i kada je u pitanju sezona jesen/zima 2019-2020, plisiranu suknju opet viđamo u izlozima high street brendova kao noseći komad kolekcije.

Trenutno su u fokusu one u zemljanim i zagasitim tonovima, dok je dužina midi i dalje aktuelna.

Posebno se izdvajaju modeli u metalik nijansama sa upečatljivim printom, modeli koji će biti u fokusu sve više kako se zima bude primicala.

Izvor: Elle
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt