KEJT MIDLTON U KRATKOJ SUKNJI ZAPANJILA CEO SVET: zbog ovog detalja svi komentarišu vojvotkinjin modni stil sa krštenja sina Megan i Harija (FOTO)

Hrabar modni potez Kejt Midloton izazvao je pravu buru na Internetu!

KEJT MIDLTON U KRATKOJ SUKNJI ZAPANJILA CEO SVET: zbog ovog detalja svi komentarišu vojvotkinjin modni stil sa krštenja sina Megan i Harija (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Kejt Midlton i princ Vilijam su 6. jula 2019. godine prisustvovali krštenju dvomesečnog Arčija Harisona, sina vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Princ Hari i Megan su odlučili da krštenje bude intimno. Mediji su došli samo do fotografija koje su objavljene na službenom Instagram profilu kraljevske porodice.

Megan je blistala u beloj ručno rađenoj haljini prestižnog modnog brenda. Kejt Midlton je svojim modnim izborom izazvala daleko više pažnje. Kejt se pojavila u hrabroj kombinaciji prljavoroze, svilene haljine sa velikom mašnom i crvenih salonki od prevrnute kože. Ovaj neobičan spoj boja ume da bude dobar izbor i veoma je aktuelan.

KEJT MIDLTON U KRATKOJ SUKNJI ZAPANJILA CEO SVET: zbog ovog detalja svi komentarišu vojvotkinjin modni stil sa krštenja sina Megan i Harija (FOTO)

Na sledećoj strani i u galeriji pogledajte kako je Kejt izgledala na krštenju!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt